Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Kolejek [logowanie]

ReNeVeNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie auto logina . Czy nadal wykorzystywany jest system kolejek czy poprostu próbuje wejść na server np co 20 sec. ?

Ponieważ ostatnio na Iris było wolnych 20 slotów kliknełem żeby zaczęło wbijać i nie wszedł tylko włączył się ten autologin i mogłem patrzeć jak wolne sloty znikają :(

Opublikowano

Co 20 sekund próbuje, u mnie serwer był Populated, slotów 300+ i nie wbił, wkońcu crowded się zrobił. Kolejny sposób joymaxu na wymuszenie kupna premki

Opublikowano

Kolejki były są i będą.

@up nie wbił Ci dlatego, że właśnie wynikła taka kolejka i Ci co poierwsi chcieli wejść to byli na początku kolejki...

sygna1o.jpg

Opublikowano

hmm teraz odpaliłem dwa konta przez sro kinga i zaczełem się logować te pierwsze które włączyłem dalej się loguje a te drugie już się zalogowało więc to wbrew kolejki :/

Admin Cienia
Opublikowano
hmm teraz odpaliłem dwa konta przez sro kinga i zaczełem się logować te pierwsze które włączyłem dalej się loguje a te drugie już się zalogowało więc to wbrew kolejki :/

Dlaczego wbrew, są dwa wyjścia, ktoś w tym czasie wlazł na premce, lub jak wiadomo nic co joymaxu nie jest doskonałe ktoś inny wlazł za ciebie. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Farciarz....

@topic

Kolejka raczej jest, bo ja najkrócej loguje sie 2h....Chociaz to jeszcze zalezy od serwa, na tych nowszych logowanie jest krotsze:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Ludzie co wy gadacie... jakby były te kolejki to nigdy byście sie nie zalogowali bo gf są juz przed wami 24/7 zawsze was wyprzedzą, tak czy siak to zwykły fart ktos sie wyloguje i slot wolny...

userbar808467.gif
Opublikowano
Ludzie co wy gadacie... jakby były te kolejki to nigdy byście sie nie zalogowali bo gf są juz przed wami 24/7 zawsze was wyprzedzą, tak czy siak to zwykły fart ktos sie wyloguje i slot wolny...

Athens 3401/3500

to mi kurwa powiedz czemu wejsc nie moge ?

kolejki sa...i joye ich nie wywala.

Opublikowano

Bo pewnie wchodzicie przez srokinga :) ...dzisiaj bylo 2900 i ze srokingiem wbijalo mi sie z 15minut i tak nie wbilo a jak wszedlem na loadera to pieknie za 1raz i nawet auto-login mi sie nie wlaczyl :). Moim zdaniem sroking ma cos zrabane.

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano
Bo pewnie wchodzicie przez srokinga :) ...dzisiaj bylo 2900 i ze srokingiem wbijalo mi sie z 15minut i tak nie wbilo a jak wszedlem na loadera to pieknie za 1raz i nawet auto-login mi sie nie wlaczyl :). Moim zdaniem sroking ma cos zrabane.

po 1 ja nie boce :D

po 2 nie mam loadera xD

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie Login Portów jaki jest najlepszy. A moze jest roznica jak sie loguje z premka to przez jaki login port sie loguje taka osoba?

CarlO_o.png <---- To 100k plz to nie żebranie tylko za taxi sciagalem kase xD

Arios.png<----2h Sword/Cler

sygnaTURKI!!!

Admin Cienia
Opublikowano
Mam pytanko odnośnie Login Portów jaki jest najlepszy. A moze jest roznica jak sie loguje z premka to przez jaki login port sie loguje taka osoba?

Zapewne jest jakiś port, ale nawet gdybyś ustawił taki to po pierwsze ten sposób i tak nie działa no a po drugie mają kilka zabezpieczeń w swojej bazie danych jeśli chodzi o premke i wbijanie za pierwszym razem. ;]

Opublikowano

Ok ale jaki port jest najlepszy. Słyszłem ze 30 ale cos mi sie nie wydaje ja wbijam juz od 7 dni po 12 godz na alps i wbic nie moge dajcie jakas rade moze ten nr portu albo cos sam nie wiem.

sygnaTURKI!!!

Opublikowano
xcom bo najpierw po restarcie servera/massive dc wbijaja boty JM'a, potem premki, a na koncu my

Pytanko:

Czemu jak jest inspekcja to się wbija za 1 razem? Przecież botów od JM'a są tysiące to chyba raczej długo się wbijają...

Coś mi nie gra z tą kolejką bo dziś o 9.00 wbiłem się bez auto login ale po godzinie komp mi się wyłączył... to na pewno przez tego YM'a xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Odpowie mi ktos jaki port logowania jest najlepszy, najszybszy?

sygnaTURKI!!!

Opublikowano

Polecam serwy 28,30. na tych serwerach zawsze do 2 godzin wbijam a na innych od 5-7 h.

sygnae.jpg

Opublikowano
A jak wbiles bez autologinu?O_o

Przeciez on sam automatycznie sie odpala...

Farta wystarczy mieć

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Admin Cienia
Opublikowano

Ścieme wali a wy się dacie nabierać, proszę kontynuować temat podany przy tworzeniu tego tematu.

Opublikowano
Athens 3401/3500

to mi kurwa powiedz czemu wejsc nie moge ?

kolejki sa...i joye ich nie wywala.

Mnie sie wydaje , że to jest bug od rev6 popatrz sobie tak , czasami na rev6 jest pokazene 3300/3500 i jest zaznaczone na czerwone(crowded). Wejdz do sro i servy tez są crowded... jakby było 200 slotow wolnych to by był populated czyż nie?

userbar808467.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...