Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tekstury i ciekawe problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Problem mam taki żee... wstawiłem zbroje z tematu Pastor.Cris czy jakoś tak wszystkie zbroje śmigają ale nie Biały Hwang do którego nie ma tekstur i jest biały ale za to zwykły hwang ma wygląd Białego. Tak to wygląda:

zbrojkie.png

W zwiazku z tym problemem prosiłbym o właściwą teksturę zwykłego Hwanga i działającą Białego żeby wszystko było na swoim miejscu. :)

2. Ten problem pojawia się gdy zakładam maskę smoka która zamiast na głowę włazi na tors jako zbroja i powiedzcie mi jak temy zaradzić?

maskazbroja.png

3. Tutaj jest taka dziwna rzecz że kiedy zakładam tarczę smoka założona zbroja znika i wyglądam jak bym był bez zbroii.

zbroja.png

Nie ważne w którą stronę pobiegniesz, zawsze dokądś dobiegniesz...

Opublikowano

Dzieje się tak ponieważ podmienia Ci za dany item np zwykły hwang za texture białego dodaj osobne wpisy

http://www.mpcforum.pl/topic/409774-tutjak-zmienic-tekstury-zbroi

Temat ze zbrojkami ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/291472-tutdlwszystkie-zbroje-8-dla-kazdej-postaci/

Liczę na +

Opublikowano

Nie bardzo mnie zrozumiałeś wiem że mi sie tegują te tekstury dlatego chce działającą teksturę Białęgo Hwanga i Zwykłego zamienić już sobie zamienie bez problemu ale chodzi mi wlasnie o te pliki to pc i pc2.

Problem 3 rozwiązany. Czekam na wypowiedź speców do reszty

Nie ważne w którą stronę pobiegniesz, zawsze dokądś dobiegniesz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...