Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] z killami ( wazne 0

michalos876

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ummhum... A więc , zchakowalem sobie prestiż w CoD MW3, wchodzę na serwer. Zabijam jakiegos chlopka i mi wyskakuje [ po 1 killu ] ,, ump 45 25 killi ,, ( za 1 schota ), potem zabijam po raz drugi i pisze ump 45 ... 100 killi [WTF] .

Ok.

Zabijam juz chyba 5 chlopka po kolei i nagle ump 45... 1000 killi ( bylo wczesniej 300 500 750 ).

Wychodze z gry Wlanczam od nowa i tam nagle znowu to samo od poczotku i nabijam na 1 macz z 70 na 74[LOL]. CZy zna ktos moze rozwiozanie problemu?

Nazwa hacka : MW3 Mega Unlocker..

TO DZZIEDZIE..DZIEKI

Opublikowano

Prawdopodobnie musiałeś wejść na jakiś serwer dedykowany, na którym jest ZNACZNIE zwiększone PD broni, a wyzwania są naliczane przez jednego kill-a. W zależności. Z tego co widziałam, taka możliwość istnieje. Albo znajdź inny serwer jeśli na takim grałeś. Lub po prostu jak już wyżej wspomniano, nie trzeba było hackować i tyle.

Btw. Polecam czasem złożyć to zdanie poprawnie, a nie tak chaotycznie, bo to kale w oczy, plus ciężko to "rozszyfrować" A poprawna składnia zdania, nie jest taka trudna. Nie trzeba się spieszyć.

WBIOJVy.png

Opublikowano

Wydaję mi się że grasz na jakimś takimś owakim dedyku który zdobywa wyzwania praktycznie za Ciebie lub w tym hacku (jeżeli takowa istnieje) zaznaczyłeś opcję odpowiadającą za zakończone wszystkich wyzwań do broni , bo przeważnie jest tak żeby te wyzwanie zakończyć trzeba zabić do tego jednego osobnika .

Opublikowano

@off

Można podać mi ip takiego dedyka gdzie jest powiększony pd broni ? :P

- Otwórz grę,

- Wejdź w opcje,

- Serwery Dedykowane [ustaw na TAK]

- Przejdź do Menu,

- Kliknij Serwery

- Odfiltruj tylko na TDM [Team Deatch Match]

- Poszukaj w nazwie serwera FAST XP

- Ciesz się dużym PD broni

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...