Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działające pluginy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim , piszę do Was posta z prośbą o pomoc, bo mam wieeelki problem związany z serwerem , a szczególnie pluginami w MineCrafcie.

Przejdźmy do sedna sprawy. Kupiłem serwer na ownserver.pl (żeby pograć z znajomymi ) i serwer jest czysty, chciałem wgrać pluginy, gdy wgrałem , i wszedłem na serwer pluginów w ogóle nie było , tak jak by ich nie odczytywało , pluginy wgrywałem do folderu ' plugins ' , i niestety nicc.. już nie raz wgrywałem , i wszystko i dalej nic , czy jest może osoba, która by mi pomogła ? proszęę.. Bo tylko mi się serwer marnuje ,a gdy pisałem na innym forum , zostałem zlekcewarzony ponieważ nie posiadam pełnej wersji MC , mam nadzieje że tu to nie przeszkoda , dziękuję .

Opublikowano

Na pewno masz craftbukkit?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

spr czy masz serwer bukkit jak nie to w dziale modyfikacji serwera weź zainstaluj craftbukita na 1.1 lub 1.0.0 to zależy na jaką wersję jest

@up craftibukit to to samo jak bukkit tylko że troszeczkę lepsze chyba

@down jak nie zadziała to napisz do nich że masz taki problem a oni ci napewno pomogą no wkoncu hostują twój serwer\

@down nie niemusisz nic usuwać nic nie musisz wystarczy że podmienisz pliki serwera Bukit i już

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Na serwerze mam zwykłego bukkita , ale ściągnąłem teraz tego CraftBukkit , i wgram go na serwer, jeżeli mi się uda , poinformuję jeżeli nie , będę prosił dalej o pomoc .

a jeszcze pytanie , jak chce wgrać tego CraftBukkita , to mam usunąć wszystko z folderu , tam gdzie był zwykły bukkit ?

Opublikowano

Bukkit to po prostu bukkit, craftbukkit to ten plik w którym znajduje się cały bukkit :D. Nie musisz nic usuwać zostaw nawet te pluginy, wrzuć po prostu ten craftbukkit do głównego folderu.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Dobra, przez przypadek usunąłem całego no serwa , ale zainstalowałem od nowa , i potem tego CraftBukkita , i dobra wrzuciłem plugin np. AuthMe i dalej nie działa , co jest kurcze ..

aha , i Panowie jest może jakiś sposób na restart serwera ?

Opublikowano

Aby Ci działał jakikolwiek plugin, najprawdopodobniej potrzebujesz pluginu: Permissions.

Jedyną komendą na restart serwera jest:

W consoli:
reload
W grze:
/reload

Ale nie zawsze działa na wszystkie pluginy. :)

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...