Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie dotyczące tokenów za prestiże.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowiedziałem się że mogę dostać tokena do tego prestiż sklepu w MW3 za to że np. miałem 1 prestiż w BO. Ale jak to działa? Wchodzę do gry i od razu go mam czy coś muszę zrobić żeby go mieć? I jeszcze jedno pytanie dotyczące steama. Czy jeżeli w BO grałem np. na koncie o nazwie xx1 a w MW3 bd chciał grać na koncie o nawie xx2 to nadal bd mógł dostać tego tokena? Czy muszę grać na tym koncie o nazwie xx1(chodzi mi o nazwe konta steam a nie o nazwe w grze)?

Opublikowano

@ref

Robie refa bo temat już ponad 20wyświetleń a żadenej odpowiedzi i tylko spada w dól strony.

Chodzi mi o prostą odp. na te pytania... Dzięki i bd lajki oczywiście!

@Powiedziec ci cos Enzil?

56min to nie jest jakis dlugi czas wiec zamiast dawac 5% dalbys odpowiedz mądralo :)

Czekam na nastepne %, bo szczerze? W dupie je mam możesz dać jeszcze ze 20% i pzdr.

Opublikowano

@refresh!

Naprawde nikt nie wie o co mi chodzi!!!???

Chodzi mi tylko o to czy jak w black opsie mam np. 1 prestiż, a ten black ops jest zainstalowany na steamie o nazwie konta np. xxx1 to czy jak zainstaluje mw3 na koncie na steamie o nazwie xxx2 to czy nadal dostane ten token do tego sklepu prestiżowego?

Prosze o szybką odpowiedź, naprawde mi na tym zalezy!

Dam dużo lajków...

Opublikowano

No ale nawet jak oglądałem znanego angielskiego komentatora na YT to on mówił że maxymalnie bd można mieć 13 czy 14 tokenów. Za cod4, mw2, black ops. Ale dobra jak nie można to nawet lepiej:P

Dzięki i wtedy do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...