Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Tec9 opinie, wady, zalety

klasiek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Tak jak w temacie. Mam pytanie odnośnie uzyteczności tej broni, zasiegu, opłacalności itp itd.

Najbardziej prosze o odpowiedzi osoby, które miały z tą bronią styczność . Chodzi mi o to, żeby były konkrety:

-tak dobra bron, mam ja bardzo przyjemnie sie strzela

-Jest beznadziejna nie kupuj.

Oczywiście odpowiedz należy odpowiednie zargumentować.

Opublikowano

oglądałem masę filmików, ten kilka razy:D Jednakoż na pewnym forum o bfh(oczywiscie gorszym od tego:P) napisali że na premierze był spoko a pozniej cos w nim zmienili i chyba dostał nerfa (niepotwierdzone).

Tak więc jaka jest Twoja opinia na temat tej broni? Używałeś jej kiedyś? Mam wiele pytań bo te niestandardowe bronie (te nowe np katana maczeta te shot-pistole granatniko-mg) sa beznadziejne.

Mnie interesuje tutaj duet Tec9-Knife lub SVD-Tec9 i zasadniczym pytaniem jest czy to strata kasy. Poza tym moze 1 raz widzialem kogos z tą bronią.

Opublikowano

Raczej nie gorszym ale nvm.

Grałem tą bronią jakieś 2 miesiące temu, na bliski coś tam zabijałem, lecz gdy tylko oddaliłem się na 5 metrów exp leciał po 2-3 + koszmarny odrzut. W bezpośredniej walce może służyć zamiast knife. Jeżeli masz pewną rękę to jeszcze ujdzie, gorzej jak jesteś dosyć impulsywny, strzelisz jedną serię w powierzę i padasz.

Na wyższych lvl mało kto używa tej broni, zapewne własnie przez trudności z celowaniem, lepszym rozwiązaniem jest już sr pistol (strzela seriami po 3).

Co do nowych broni to się zgadzam w 100%.

Już lepszym rozwiązaniem dla dual pistol jest po prostu SR + LR ( na bliski i daleki), do snajperki ja bym brał super/uber knife. No chyba, że lubisz grę na odległość to setup z uber/super pistolem będzie najlepszy.

Opublikowano

Super, dzięki za opinie.

To ma odrzut czy tylko rozrzut?

Interesuje mnie jeszcze jaki to ma burst (dmg zadane w chwile, bardzo krotkim czasie np 1 sek) dobry, sredni czy trzeba pare razy przeladowac zeby kogos ubic?

Opublikowano

Przejęzyczenie, rozrzut.

sruzi.png

Na bliskim nie musisz przeładowywać, aczkolwiek zdarza się, że 2x, im dalej tym gorzej, pamiętam, że używałem tex 9 tylko na bliski gdyż na daleki zasięg mijało to się z sensem.

Opublikowano

Oki dzięki. Widze ze ma calkiem niezla szanse na cryta. Faktycznie wchodzą tak często?

I ostatnie pytanie - jak ocenisz tą broń powiedzmy w skali od 1 do 10 oczywiście na bliski zasięg zgodnie z przeznaczeniem.

Opublikowano

Mysle ze Googlus ma racje co do tej broni.

Wedlug mnie nadaje sie ona tylko do zabijania z malego dystansu.

Sam uzywam tej broni jako dodatek do SVD.

Ale nie jestem do końca zadowolony z tego zakupu.

Moje zdanie: Nie warto ^^

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Krytyki rzeczywiście wchodzą dosyć często, troszkę rekompensuje to inne niedogodności, lecz obecnie nie kupiłbym tej broni.

4/10

Często z paniki strzelałem salwę w chmury, brakuje mi tu odstępu między seriami, dodatkowo dość spory rozrzut. Bardziej sprawdza się zwykły sr bądź knife.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...