Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Z internetem, mms i jeszcze jedno.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam od niedawna telefon samsung Galaxy ace, ale co mnie w tym dziwi system android 2.2.1 Chciałbym jakoś zaaktualizować, moglibyście mnie posłać do jakiego poradnika albo sami wytłumaczyć ? Bateria w tym telefonie trzyma mi tylko jeden dzień przy średnim używaniu :/ czy to wina systemu? Staram się być jak najbardziej oszczędny tzn Wi-Fi wyłączyłem, zmniejszyłem jasnośc ekranu i tam inne duperele.

Mam jeszcze jeden problem.

A więc chodzi o to iż mam kartę z T-Mobile (wcześniej byłem w erze ale jak wiadomo T-mobile przejął ją) jestem w tej sieci ponad 5 lat i jeszcze nigdy nie wchodziłem w internet operatora [(hmm nie wiem jak to dokładnie powiedziec) chciałem dobie kupić pakiet i miał bym neta w fonie], bo nie umiałem skonfigurować odpowiednio telefonu. Ściągnąłem ze strony T-Mobile "program"(chyba, nie wiem co to było, coś przysłali) do konfiguracji który dostałem smsem. ale gdy klikałem zainstaluj wyskakiwał mi błąd instalacji. : / Poradźcie mi coś.

@Edit

Dzisiaj kupiłem karte T-mobile Tak tak (taką jaką mam) i na tej karcie normalnie mi się skonfigurowało.

I jeszcze jedno :

Widziałem gdzie na tym forum poradnik co zrobić żeby aplikacje zapisywały się na karcie, ale nie mogę tego poradnika już znaleźć. Przepraszam że tak o was wszystko proszę, ale jestem noobem i się nie znam na niczym.

Dziękuje za pomoc. Dam kicuki za to.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

abyś miał aplikację na karcie pamięci potrzebujesz pobrać nieoficjalnego ROMa. Potem w ustawieniach aplikacji dajesz "Przenieś na SD" albo cos takiego. to jest tzw. swap.

androida prawdopodobnie bez problemu zaktualizujesz tym programem

http://www.dobreprogramy.pl/Samsung-New-PC-Studio,Program,Windows,15748.html

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...