Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki build pod Irelię?

Regman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Kupiłem sobie niedawno Irelię i nie ogarniam jakim buildem iść.

Najchętniej zagrałbym nią na solotopie.

Aha no i mógłby mi ktoś też powiedzieć jakie wziąć runy i masterki na nią?

Regmannn

Opublikowano

Irelia jest bardzo dziwną postacią jedni budują ją pod AP drudzy pod AD lecz prawdziwa jej siła tkwi w AD/AS (Attack Damage / Attack Speed) łatwo się ją buduje lecz trzeba ogarniać last hity.. Osobiiście gram irelią i masz tutaj zdjęcie z jednej z moich gierek:

xddak.jpg

Jak widzisz bardzo dziwnie ją buduje na początku gry zawsze piszą noob co ty w ogóle budujesz itp. Lecz na koniec gry piszą Amazing Irelia itp.

Jak widzisz zaczynamy od The Black Cleaver.. Jak Budować pokolei:

Dagger >> Health Potion (tyle na ile ci starczy) >> Boots of Speed >> B. F Sword >> The Black Cleaver >> Ninia Tabi >> Sheen >> Trinty Force>> Vampiric Scepter >> B.F Sword >> The Bloodthirster >> Guinsoo's Rageblade >> B.F Sword >> Infinity Edge..

Na koniec gry na poziomie takim na jakim widzisz na zdjęciu zadajesz z kryta około 800 pkt życia więc bardzo dużo.. Co do skilli zależy gdzie grasz..

Napisze ci tutaj nie dam ss bo nie mam tak zróżnicowanych..

Solo Top i Mid:

Tutaj jest gra 1 v 1 więc pakujemy tak:

Q, W, E, W, W, W, R , Q, W, Q, Q, E, R, Q, E, R, E, E.

A jak lecisz pod AP to pakujesz tak zamo tylko zamiast Q pakujesz pod skille na E..

Spells:

Flash, Ignite lub Flash, Exhaust a jak nie masz flasha to dajesz Ghost zamiast flasha

Bot:

Q, W, W, W, E, Q, R, W, W, Q, Q,R, Q, E, E,R,E, E.

Spells:

Flash, Ignite lub Ghost, Ignite..

Jeśli jedziesz pod AP to zamieniasz Q z E lecz W na bocie najważniejsze bo daje health regeneration..

Mam nadzieje że pomogłem

@edit:

Co do masterek:

Pakujesz w Attack Damage i w dół lecisz oraz Pakujesz w Armor oraz Magic Resist i pod armorem wszystko co jest...

Runy:

9x Greater Mark of Desolation,9x Greater Seal of Resilience,9x Greater Glyph of Warding,1x Greater Quint of Swiftness,1x Greater Quint of Fortitude,1x Greater Quint of Vigor

To chyba tyle :>

Summoner Nick: DailyMotion

Region: Eu East&Nordic

Level: Cały czas rośnie

Postać: Irelia, Nidalee

1890551d27afb7d408a302aef2eb94fd.gif?1328103313

<facepalm>

Jak pomogłem Kliknij Lubie To ;>

Opublikowano

Irelia jest bardzo dziwną postacią jedni budują ją pod AP drudzy pod AD lecz prawdziwa jej siła tkwi w AD/AS (Attack Damage / Attack Speed) łatwo się ją buduje lecz trzeba ogarniać last hity.. Osobiiście gram irelią i masz tutaj zdjęcie z jednej z moich gierek:

xddak.jpg

Jak widzisz bardzo dziwnie ją buduje na początku gry zawsze piszą noob co ty w ogóle budujesz itp. Lecz na koniec gry piszą Amazing Irelia itp.

Jak widzisz zaczynamy od The Black Cleaver.. Jak Budować pokolei:

Dagger >> Health Potion (tyle na ile ci starczy) >> Boots of Speed >> B. F Sword >> The Black Cleaver >> Ninia Tabi >> Sheen >> Trinty Force>> Vampiric Scepter >> B.F Sword >> The Bloodthirster >> Guinsoo's Rageblade >> B.F Sword >> Infinity Edge..

Na koniec gry na poziomie takim na jakim widzisz na zdjęciu zadajesz z kryta około 800 pkt życia więc bardzo dużo.. Co do skilli zależy gdzie grasz..

Napisze ci tutaj nie dam ss bo nie mam tak zróżnicowanych..

Solo Top i Mid:

Tutaj jest gra 1 v 1 więc pakujemy tak:

Q, W, E, W, W, W, R , Q, W, Q, Q, E, R, Q, E, R, E, E.

A jak lecisz pod AP to pakujesz tak zamo tylko zamiast Q pakujesz pod skille na E..

Spells:

Flash, Ignite lub Flash, Exhaust a jak nie masz flasha to dajesz Ghost zamiast flasha

Bot:

Q, W, W, W, E, Q, R, W, W, Q, Q,R, Q, E, E,R,E, E.

Spells:

Flash, Ignite lub Ghost, Ignite..

Jeśli jedziesz pod AP to zamieniasz Q z E lecz W na bocie najważniejsze bo daje health regeneration..

Mam nadzieje że pomogłem

@edit:

Co do masterek:

Pakujesz w Attack Damage i w dół lecisz oraz Pakujesz w Armor oraz Magic Resist i pod armorem wszystko co jest...

Runy:

9x Greater Mark of Desolation,9x Greater Seal of Resilience,9x Greater Glyph of Warding,1x Greater Quint of Swiftness,1x Greater Quint of Fortitude,1x Greater Quint of Vigor

To chyba tyle :>

irelia to off tank >,< pozatym nie ogarniasz budując tabi ninja lepsze mercurki do pasywki...

mój build:

itemek na regen hp + potek> philisopher

mercurki

trinity (zaczynamy od sheena)

warmog

atma

guardian angel

sprzedajemy philisophera i jakiś pancerz/ m resi zależnie od przeciwników

<>

Opublikowano

@up: co do twojego buildu pragnę zauważyć że jest to build żywcem z mobafire... Kolega chciał build'a naszego nie czyjegoś autorstwa kogo nie znamy.. Po za tym nie musisz uczyć mnie grać mam nią przegrane ponad 60 gierek z czego większość to 5 v 5 więc chyba wiem co budować.. Co do offtanka jest jednym z lepszych offtanków masz racje lecz zbuduj mój build i nim zagraj po czym wyślij tutaj swoje staty, a zbuduj swój build i przyślij staty... Jestem 100 % pewien ze na moim buildzie wyjdzie ci lepiej ponieważ będziesz miał epicki damage ze skilla pod Q (ponad 700) więc jak dostanie przeciwnik 700 oraz załączysz skill pod W to będzie ci zwracało ponad 100 hp do tego jeszcze dojdzie attack speed dzięki któremu szybciej będzie leciał heal ze skilla pod W oraz itemek z Life Steal więc możesz podziękować i spróbować moim buildem zobaczysz lepiej ci wyjdzie.. A tak wgl to irelia nie jest najlepszym offtankiem już i jest odstawiana na bok prawie nikt nią nie gra a niektórzy próbują jeszcze irelie pod AP może jeszcze zróbcie kassadina pod AD ??

Summoner Nick: DailyMotion

Region: Eu East&Nordic

Level: Cały czas rośnie

Postać: Irelia, Nidalee

1890551d27afb7d408a302aef2eb94fd.gif?1328103313

<facepalm>

Jak pomogłem Kliknij Lubie To ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...