Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Potrzebna SZYBKA Pomoc (Komputer nie działa)

RoToFeLLeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem wiem że to nie miejsce na ten temat ale jest mi potrzebna pomoc otóż mam WIELKI problem bo komputer mi się zepsuł chodzi o to:

Właczam komputer i pojawia się tylko moja tapeta nic więcej nic nie moge zrobic ani odswiezyć ani nic kliknac jedyne co moge to szift+ctrt+delate i tam wybierac nie mam nawet pasku startu, wiem że wymagany jest format dysku ale ja tego nie potrafie miesiac temu probowalem ale zle zrobilem i powstał drugi system ! :( możecie mi pomoć ? błagam inaczej ferie bede miał popierdolone :/

ref

ref

Opublikowano

System oryginał?Jak tak to wkładasz płytę ustawiasz rozruch z płyty (jak są te napisy od razu jak włączysz kompa to klikasz przycisk często jest to F11).Wyskoczy ci taka lista to weź CD/DVD.I powinien Ci pojawić się instalator postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie.Nie wiem jak z formatem,ale to się chyba samo powinno sformatować chyba,że zainstalujesz dysk na innej partycji jak się nie mylę.Czy formatować czy nie wybierasz przy wyborze partycji(bodajże:P).Nie pamiętam jak to się robi ,ale staraj się to tak robić na logikę:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...