Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TysonMT2 PLIKI 2010[PL][HAMACHI]

elcioBM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Clijet zajebany od sevenheven dzieciaku ? Lancher Elitepvpers by Lexico i tam były wgrane takie ozdobienia kd i znaczek pajacu. A pliki mam by Taison niemoto..

Opublikowano

Clijet zajebany od sevenheven dzieciaku ? Lancher Elitepvpers by Lexico i tam były wgrane takie ozdobienia kd i znaczek pajacu. A pliki mam by Taison niemoto..

Dzieciakiem to jestes ty bo nie chce ci sie zrobic własnego Clineta tylko najlepiej komus Zaje.. go

Koniec i na Temat

39946547241409304318.png

Opublikowano

Te pliki nie sa seven heven a niby jak je mialem od was wyciagnac? Taison je zrobil ja wsadzilem clijet ball mt2 lancher by Mexicano a tam bylo wgrane locale wiec..? Nie placzemy.

Opublikowano

Takie kłótnie na temat klienta prosze prowadzic na ts / skype lub gg czy innych komunikatorach.

Jeszcze raz zobacze cos takiego warny posypia sie a temat zamkne.

Tyle w temacie.

Opublikowano

Jutro on o 9. To nie jest clijet seven tylko lancher ten sam co wy macie dzieci. Ten lancher byl udostepniony na forach dlaczego mialem go niepobrać?

Ludzie wybiora. Uwas epiki od chu..ja tyle tego gowna. U mnie zwykly Syriusz tasak smiercio itp serwer tylko pliki 2010 . Wszyscy maja swoje lby wiec wybiora sami po co wy płaczecie miałem juz 21 osób i jestem zadowolony.

Opublikowano

O hitisek w prezce tam gdzie masz ulepszanie od autora masz bład w pisowni. Niezle opanowałes serwer ale pisac nie umiesz, ,,birzuteria,, NIEZLE:d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...