Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaco - jakim grać buildem?

xD1413

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym pograć shaco jednak buildem z trinity force tylko nie wiem jakie itemy inne do niego jeszcze kupować.

Czekam na Wasze propozycje ( prosiłbym nazwy itemków po polsku ).

Z góry dzięki.

Pozdrawiam xD1413

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Arcymistrz
Opublikowano

Buty Berserki

Latarnia Wrigla (jakoś tak)

Ostrze nieskonczoności (infinity)

Tańczące Ostrze (Phantom)

Opaska

Moc

Mi się dobrze gra tylko buildem

Opublikowano

Ja polecam tak na początek butki i 3 potionki idziesz jungle. Nastepnie kupujesz latarnie wriggla potem zmieniasz butki na takie które dawają movement 5. Potem możesz sobie kupić trinity force. Nastepnie ostrze nieskończoności, widmowy tancerz i krwiopijec.

Opublikowano

Ja polecam tak na początek butki i 3 potionki idziesz jungle. Nastepnie kupujesz latarnie wriggla potem zmieniasz butki na takie które dawają movement 5. Potem możesz sobie kupić trinity force. Nastepnie ostrze nieskończoności, widmowy tancerz i krwiopijec.

Teraz za bardzo nie opłaca się jungli, ze względu na nerfa.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/shaco-the-insane-417

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zdecydowanie AD(lepszy w late game) :

ostrze dorana > berserki > zeal > bloody/infinity > phantom'y > Sword of Devine/Nashor tooth > trójkącik

;)

Ostrze dorana oczywiście potem sprzedajemy , można tez potem zamienić berserki na phantom'y

Build koncowy : 1.berserki/phantom'y 2.Bloody/Infinity 3.phantom'y 4.bloody/inginity 5.Sword of Devine/Nashor tooth 6.trójkąt

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

ostrze dorana > berserki > zeal > bloody/infinity > phantom'y > Sword of Devine/Nashor tooth > trójkącik

;)

Ostrze dorana oczywiście potem sprzedajemy , można tez potem zamienić berserki na phantom'y

Build koncowy : 1.berserki/phantom'y 2.Bloody/Infinity 3.phantom'y 4.bloody/inginity 5.Sword of Devine/Nashor tooth 6.

Tak jak kolega tutaj napisał polecam

Opublikowano

;)

Build koncowy : 1.berserki/phantom'y 2.Bloody/Infinity 3.phantom'y 4.bloody/inginity 5.Sword of Devine/Nashor tooth 6.

Tak jak kolega tutaj napisał polecam

sword of devine *boski miecz* został usunięty

po 2 survi to podstawa

<>

Opublikowano

Co ty koleś bredzisz? Nie opłaca się iść na junglę, bo nie można postawić 5 pajacyków na redzie? Grałeś kiedykolwiek tym champem wogóle?

Opublikowano

Butki berki lub mobilitki > Kostur > K.W > Zapał > Nieskończoności > Krwiopijec do końca > Widmowy do końca > Moc trójcy > Na survi Lodowy Młot

Pogrubione są itemy końcowe.

Ja stosuje ten build i dla mnie jest dobry, zawsze mam nim staty na +.

Jeśli są ludzie ze sporą ilością hp, możesz kupić madredy zamiast lodowego.

Dla mnie na shaco nie potrzeba aż tak survi ze względu na skila Q i ew. ulta.

Wbijasz się ultem w tf, gdy wybucha ad mają połowe hp, bijesz tych co stoją na boku, masz mało hp uciekasz na q.

Lubie te polskie nazwy ''krwiopijec'' mozna sie nieziemsko z tego shitu posmiac ; ).

Jax do dzunlgi to najgorsze gowno na swiecie ;x

Raport za spam.

++

Opublikowano

Jak shaco się nie opłaca do jungli to żadnym ap carry nie opłaca się na mida iść - co Ty człowieku bredzisz. Shaco ma po rammusie najlepsze ganki w grze :| jeżeli shaco nie pójdzie do jungli to nigdzie nie pójdzie.

A build - Latarnia, butki 5speeda, Infi edge, Trinity force, Phantom, Bloodthrister.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Butki berki lub mobilitki > Kostur > K.W > Zapał > Nieskończoności > Krwiopijec do końca > Widmowy do końca > Moc trójcy > Na survi Lodowy Młot

Pogrubione są itemy końcowe.

Ja stosuje ten build i dla mnie jest dobry, zawsze mam nim staty na +.

Jeśli są ludzie ze sporą ilością hp, możesz kupić madredy zamiast lodowego.

Dla mnie na shaco nie potrzeba aż tak survi ze względu na skila Q i ew. ulta.

Wbijasz się ultem w tf, gdy wybucha ad mają połowe hp, bijesz tych co stoją na boku, masz mało hp uciekasz na q.

Raport za spam.

Zamknij morde jebany kutasie naucz sie pierw zjebana pizdo grac pozniej doradzaj ludziom, nie wiem po chuj ja na tym forum siedze tylko zeby posmiac sie z debili takiego pokroju jak ty srsly, zero. Niech cie kurwa stado murzynow jebie w domu, niech cie matka z domu wyjebie jebana kurwo utop sie szmato w wannie i chuj ci w dupe.

Niech cie ojciec w dupe na dobranoc pierdoli jebana pizdo, zreportowac to mozesz swoj zjebany ryj bo nie zaplaciles twarzowych 2tysiace dolcuf kurfo.

Chuj kurwa dla ciebie ty i twoj tato :

http://img526.imageshack.us/img526/2363/909d1dd9ef963ba82c4b9e2.png

Łysy kutas ; D.

ZA MATECZKĘ ROSJE!

Opublikowano

Shaco z mobility ? Buty berserki sie kupuje, latarnie, trinity, IE, wit's end, frozen malet, warmog/atma.]

UP

Myslalem, ze to lysy kutas,a jednak sie zawiodlem.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Zamknij morde jebany kutasie naucz sie pierw zjebana pizdo grac pozniej doradzaj ludziom, nie wiem po chuj ja na tym forum siedze tylko zeby posmiac sie z debili takiego pokroju jak ty srsly, zero. Niech cie kurwa stado murzynow jebie w domu, niech cie matka z domu wyjebie jebana kurwo utop sie szmato w wannie i chuj ci w dupe.

Niech cie ojciec w dupe na dobranoc pierdoli jebana pizdo, zreportowac to mozesz swoj zjebany ryj bo nie zaplaciles twarzowych 2tysiace dolcuf kurfo.

http://img526.images...3ba82c4b9e2.png

Łysy kutas ; D.

yy? Spoko. Tylko nie placz.

++

Opublikowano

Łysy kutas ; D.

żałosny jesteś 10 latku, jeżeli grasz na west zapraszam - pokażę ci jak się gra. Oczywiście mogę się założyć, że jesteś zerowcem mocnym jedynie w gębie.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Łysy kutas ; D.

Boże co za 10 latek, matka mu kompa nie powinna dać o.O. A tak btw. pisałem, że temat do zamknięcia to po co tu jeszcze piszecie ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja polecam tak :

-Ostrze dorana

-Buty ruchliwości

-Latarnia Wiggla

-Ostrze niesończoności

-Widmowy tancerz

-Krwiopijca

Teraz sprzedajesz ostrze dorana i kupujesz następnego Krwiopijca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...