Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Combat Arms NA

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie gdzie mogę pobrać Combat Arms Amerykańskiego nie Eu tylko Amerykańskiego

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Czemu nie można się zarejestrować i pobrać normalnie grę ?

Żeby tam grać musisz mieć amerykańskie IP i znaleźć działające VPN, a z tym jest problem, już od jakiegoś czasu nie da się tam grać.

Opublikowano

Ciekawe,moi znajomi tam grają.

Ja się tam zarejestrowałem,ściągnołem i byłem już na roomie,gdy dałem start to ścina i w procecach pisze brak odpowiedzi.

Gdy chce zapalić ponownie gre to tylko sie laduje,laduje i znika.

A jeżeli tam sie nie da zagrać to gdzie sie da? prosze powiedzcie bo mam ferie a bym sobie pograł troche

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawe,moi znajomi tam grają.

Ja się tam zarejestrowałem,ściągnołem i byłem już na roomie,gdy dałem start to ścina i w procecach pisze brak odpowiedzi.

Gdy chce zapalić ponownie gre to tylko sie laduje,laduje i znika.

A jeżeli tam sie nie da zagrać to gdzie sie da? prosze powiedzcie bo mam ferie a bym sobie pograł troche

Ściągnij CA EU, tu pograsz bez problemu, swoją drogą nie rozumiem dlaczego tak bardzo chcecie grać na CA NA, wszystko mają to samo co my, tylko trochę szybciej, owszem mają, np. tańsze itemy w shopie i rzeczy od niższych rang, darmowe NX za wypełnianie ankiet, ale ogólny poziom graczy jest tam niższy, bo tam mają speca od SSG i myślę, że nie jest to za fajne. CA NA szybciej się wam znudzi, zobaczycie. CA EU wcale nie jest aż tak bardzo gorsze, by męczyć się z CA NA.

Opublikowano

Ściągnołem EU i mam dalej to samo.

Za 1 razem zapala sie ok,gdy daje na roomie start to dupa,ścina i nic nie moge zrobić.Wszystko to samo co to jak napisalem wyzej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zrobilem tak jak powiedziales.

1 raz gdy uruchomilem bylo ok tylko ciagle sie ladowalo (Now Loading z dolnym prawym rogu) i nic dalej

2 raz gdy "chcialem" uruchomic odrazu sie gasi ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W CA NA narazie nie pograsz, a jak nierozwiązany temat z problemem jest na 2 str czy coś to po 24h możesz zrobić refresh temat staje się pierwszy na forum i ludzie widzą wtedy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...