Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę O Pomoc W Związku...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! . Ogólnie - na co dzień gram w Metina ale ostatnio nabrałem chęci na granie w WoW'a .

I stąd moje pytanie ... Jaką profesją grac tzn .. jaka profesja jest najlepsza dla początkującego . ?

32899580035953915383.jpg

LoL EUNE: WrocLove Dziffko

Opublikowano

Rozmyślałem nad palladynem ale chyba wybiorę Huntera .

Mógłbyś przedstawić mi zestawienie tych 2 postaci ?

5* Poleci :P

32899580035953915383.jpg

LoL EUNE: WrocLove Dziffko

Opublikowano

Ja osobiscie polecam ci grac Warrior, Mag, i ( shamkiem w TBC) < koksi;p Zalezy od twojeo gustu osobisicie favoryt moj to Warrior

i nienawidze podalsiej klasy paladyn a jeszcsze gorzej gdy sie gra pedalkiem Blood Elf

30364378.png

Opublikowano

@Up widac ze nie umiesz grac w WoW-a,bo paladyn nie jest pedalski tylko wymiata i coz nie mozesz sie z tym pogodzic :)

Na poczatek hmm-warrior jest niezly na pvp,jak chcesz szybko expic to rogal,albo i warlock.

A co do paladynow sa 2 typy (nie licze protection bo on na pve glownie)

Retribution-nosisz 2h bronie i jestes mozna by powiedziec warriorem,ale z aurami,banki,niezle buffy.

Holy-Opiera sie glownie na leczeniu (zadaje DPS ale maly),nosisz 1h bron+Shield=Duuuuzo arma :),z holy shocka potrafi wyciagnac niezly instant heal,oczywiscie ma banki,aury itd :)

Jak bedziesz chcial cos jeszcze wiedziec to pisz .

Opublikowano

Wszystko zalezy na jakiej wersji masz zamiar grac. Jesli masz zamiar grac na wotlk ale do wersji 3.1.3 to polecam palla klasa wg mnie na poczatek najlepsza jesli nie orientujesz sie wogole w wowie - szybki lvling - koxx w pvp ze wzgledu na zbyt czeste wchodzenie dodatkowych atakow z holy z seal'i jesli grasz na privie(na globie w miare zbalansowane to jest, lecz na globie wyszedl juz patch 3.2 gdzie palladynem wogole nie oplaca sie grac chyba ze hybryda holy/prot) || hunter rowniez nie jest zlym wyborem - mozna nim pogrywac z wielka satysfakcja z pvp na kazdej wersji - Beast mastery hunter szczegolnie piekielnie dobry na 2.4.3 jest - szybki lvling ze wzgledu na peta -plapki i kilka instantow .

Warriora wogole Ci na poczatek nie polecam, jak i preja druida szama locka rogala.

Moglbys jeszcze DK sprobowac ale radze Ci poczekac az bedziesz wiedzial co do czego ze statami i z glownymi parametrami zwiazanymi z postacia.