Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mortar Strike

kynx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o tym wynalazku, dla mnie osobiście psuje maksymalnie przyjemność z gry, jeszcze jak znajdzie się na mapie 3 noobów z Mortarem wtedy gra staje się agrywalna, gdyż taki osobnik z drugiego końca mapy zabija nie uczestnicząc de fakto w potyczce, czekam na wasze opinie...

Opublikowano

Mortara teraz osłabili, i teraz takiemu osobnikowi nic nie daje siedzenia na 2 końcu mapy bo mortar się dłużej ładuje a na dodatek bez bostera to nie ma co go używać , takie jest moje zdanie

Opublikowano

Wiesz, nie lubisz mortara bo go nie miałeś ;) Ja sobie boostera kupywałmem za 1500 creditów i co każdą rozgrywkę po 70 killów 4 deady ;) nie musisz nawet podchodzić, wystarczy Keniger hack i mortar, gwarantowany rozpierdol

Opublikowano

każdą rozgrywkę po 70 killów 4 deady

nie musisz nawet podchodzić

Właśnie jaki sens ma gra kiedy 4 gości lata po planszy z mortarem i w kółko go używa, w normalnej rozgrywce musisz być szybszy cwańszy itp, masz kontakt z przeciwnikiem, a taki mortar siedzisz sobie w jakiejś dziupli i zaznaczasz obszar, zero walki, zero zabawy,

Opublikowano

Jak to zero zabawy :D Po kilku razach gdy typa zabijesz to, bedzie cie chciał dorwać sposobem a ty mu to utrudnisz :D

A boostera też osłabili ?

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...