Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crossfire] CF EU szybkie GP

Diaskun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W tym temacie dowiecie się jak zarobić 4-8k gp dziennie (najczęściej wychodzi z 5k)

Więc zaczynajmy :D

Codziennie mamy do zrobienia misje. Za misje dostajemy przeważnie bronie na 1 dzień (czasami jest to GP , łopata).

Broni na czas reperować nie musimy. A czasami dostajemy z misji 200GP a koszt reperacji broni wynosi 250GP. A wiec zakładamy i już nie wydajemy kasy na reperacje i GP zostaje nam w kieseszni. Idziemy na TD/S&D (kto co woli) z 1 misji dostajemy przeważnie 200- 500 GP. Załóżmy ze dostajemy z misji 300 GP. Wiec po zrobieniu 10 misji mam 3k GP.

10 misji-=30-60 min. Jeśli ktoś gra dłużej niż 3h będzie miał 9 k GP, zależy ile gramy i jak gramy :D. Ja z jednej misji dostaje z 300-400GP W tydzień zarobiłem na XM8 :D

[sposób gdy z misji jest GP lub łopata]

Gdy jest z misji GP to idziemy na EM i MM lub HM i GM(Ghost) Jak mamy kaprys możemy sobie pograć na arenie jak ktoś lubi knife :D

Z EM dostaniemy250 GP. MM i HM nie wiem bo nie gram, ale gdzieś tyle samo co EM.

Polecam Grać na TD Egipt, Statek. Teraz jest mniej hakerów i szybko mapki lecą.

Dodam jeszcze że za lvl dostajemy bron. Nią tez możemy grać. I gdy ktoś ma nowe konto niech nie repruje broni początkowych :D

Poradnik mój. Nie kopiować. Jak zły dział proszę moda o przesunięcie

Opublikowano

WOW. Dzięki wypróbowałem i działa. Wielki plus. Już zarobiłem 5 k GP ;D

Masz plusa na pewno się przyda na forum :)

Opublikowano

Bardzo przydatny poradnik 5k GP dzienie

i + możemy robić GP na stronce

więc na pewno jak ktoś umie to może mieć 8 k GP dziennie lub więcej.

Regmannn

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Poradników, nie odświeżamy jedynie jak coś dodałeś nowego. Jak ktoś będzie chciał to z niego skorzysta.

Opublikowano

ładny poradnik napewno sie przyda innym,sam o tym wiedziałem niby jak zarabiam na broń :]]

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Suaby ten poradnik, praktycznie każdy wie jak zdobyć kase, kto robi dzienną misje.

Na EU często są jakieś bronie, ale na NA non stop 500 GP za dzień.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Suaby ten poradnik, praktycznie każdy wie jak zdobyć kase, kto robi dzienną misje.

Na EU często są jakieś bronie, ale na NA non stop 500 GP za dzień.

Poradnik może i dobry, ale dla tych co zaczynają grę i nie wiedzą jak dobrze i szybko zarobić. ;)

Na NA właśnie powinni to zmienić, że ciągle dają te 500GP i coś losowego powinni dawać jak na EU. Bynajmniej ja mam takie zdanie. ;P

xKaMaSx

exMod

Memory

• Aive zmienił(a) tytuł na [Crossfire] CF EU szybkie GP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...