Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Coś dla Commandka ?.

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że już był taki temat lecz pisze jeszcze raz no to tak.Gram commandosem 12,5 LvL National i mam zamiar kupić PSC za 25zł i tu się nasuwa pytanie ----Lubię mocne snajperki które mają średni lub no... duży odrzut-----Noże które są mocne i szybkie------razem będę miał 13200 Funds i teraz proszę doradźcie co mam kupić tylko nie wyjeżdżajcie mi odrazu M95 M21 i tego typu.Pzdr.Lajki za dobre odpowiedzi.

Opublikowano

1. Skoro był, to po co zakładasz nowy ?

2. Uber/Super long range snajperka

3. Uber/Super knife

4. Dual knife polega na szybkiej zmianie noży przez co niweluje się czas pomiędzy uderzeniami.

Wszystko co napisałem było zawarte w odpowiedzi wyżej.

http://www.mpcforum.pl/topic/531852-q-snajperki-ktora-najlepsza/

Opublikowano

Snajperka:

lrprifle.png

Knife:

srpknife.png

Googlus skąd bierzesz te obrazki?

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Keniger ja Ci tłumacze, że ja nie umiem angielskiego a ty mi piszesz abym zmienił na angielski ? Ogarnij się.

Jest ogarnięty. Polskie tłumaczenie jest żałosne i nie ma nic, dosłownie nic wspólnego z oryginalnym. Łatwiej zapamiętać angielskie nazwy, z resztą super/uber powinieneś zrozumieć bez znajomości jęz. ang.

Dodatkowo nazwy broni po polsku są na tyle chore, że żaden z szanujących się graczy nie gra z PL tłumaczeniem.

Proponuję jednak ustąpić, zmienić na ang, kupić i skoro przeszkadza Ci tak bardzo angielska wersja gry, powrót do wersji polskiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...