Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MiNiTuT]Spolszczony World Downloader 1.1

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Ostatnio zaczęło mi się nudzić i wpadłem na pomysł, żeby z serwera pobrać mapę i ją wysadzić xDD ale niestety nie można było.. Znalazłem na tym forum taki mod; Nazywa się World Downloader. Mod może z każdego serwera multiplayer pobrać mapę, dzięki czemu możemy np. na singlu sprawdzić co ma w domku sąsiad : D

Też pobrałem ModLoader (bo chyba jest wymagany) oraz tamten mod (World Downloader), zainstalowałem do minecraft.jar i mogłem sobie pobrać mapę. ale... za jakiś czas znowu mi się znudziło i wpadłem na pomysł żeby napisać jakiś temat. Wpadłem na jeden pomysł, szukałem po internecie i nie ma.

Chciałbym Wam przedstawić pierwszy na świecie spolszczony World Downloader !!

Download: http://www.speedyshare.com/file/GhkEg/WorldDownloader-1.1.0.rar

Download 2: http://hotfile.com/dl/142839016/d1e250c/WorldDownloader-1.1.0.rar.html

Skan: https://www.virustotal.com/file/8656e9922e7becb707b91fa62e037645ea9dce789556d715d81c81339ad46db3/analysis/1327049396/

Jak jakiś link wygaśnie powiadomcie w komentarzach lub na PW.

Pozdrawiam

vance14

Opublikowano

Ja wielkiej różnicy nie widze spolszczyłeś max. np. Wystartuj pobieranie świata , Zatrzymaj pobieranie świata ......Nie wiem Stop Dowload World i Start Download World to chyba nie jest jakiś trudny angielski

PS. Zrób trochę bardziej ogarnięty TuT i czytałeś dopisek??

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

A możesz wzuci na inny hosting bo ten mi jakoś nie działa :F Po za tym całkiem fajna sprawa dostajesz "lubię to" i teraz tylko na serwer skkf i kopiujemy :P

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

vance proszę wejdz w mojego tuta i zobaczmy .....Wyraziłem zgodę?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Zanim zedytowałeś pisało który pobrałem od TrakerPL ....

PS.Zrób dopisek ,że to ja dałem poradnik bo twój coś nie ogar, spolszczenie takie to można zrobić w 2min

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

O jeju ale masz problem ze sobie napisałem ^^ ale teraz nie napisałem i jest git. :)

EDIT: Nie wszyscy umią spolszczyć :)

EDIT2: A skąd wiesz że chciałem pobrać od np. TraktorPL dodając literówkę xDDD

Opublikowano

Tak tylko ,że na całym MPC tylko ja umieściłem tego moda i może to nie ty go spolszyczyłeś?? co? Tylko zmieniłeś Vancerka14 na Vance14 może??

Polecam moje nie spolszczone ,ale lepsze bo każdy chyba rozumie Start Dowload This World ??

1361565342-U334301.png

By Maxiu

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...