Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się bardziej opłaca ?

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to, że w MP pojawiły się SCORPY do engineera za 1140 g1 z prem gold 912 g1. I stąd moje pytanie co się bardziej opłaca kupić te scorpy za 912 g1 czy famas gold, m4 gold, flashe, med boxy i ammo boxy za 806 g1. Co bardziej radzicie ??

Opublikowano

To zależy jaką klasą lubisz grać ja osobiście polecę ci zestaw z gold scorpami ponieważ lubię grać mechanikiem. Po 2 scorpy masz na 90 dni i są na 8 slot to jest kolejny plus broni.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@UP Lubie grać każdym, i tak pierwsze rundy gram mechanikiem dla punktów, ale zaś jakbym miał tbomby to bym sie nie zastanawiał nad nimi tylko ich nie mam ;p. A nie wiadomo kiedy mogą być ?

Opublikowano

@UP Tego nikt nie wie :)

@Top Osobiście polecam Gold Scorpions . Po 1 : Są to jest to broń Serii GOLD , a jak wiadomo Administratorzy często urządzają Eventy na Najnowsze bronie z MP w Tym wypadku GOLD . Po 2. 912 G1 za 8 Sloth + Rare Gold Scorpions to jest nie lada promocja ! Po 3. Będziesz miał na 90 dni 8 Sloth + Fajną Broń (Dodam że pewnie na długo nie zawita w MP) Po 4. Mogą dojść do MP Kolejne bronie na 8 Sloth . np. Mp7Gold Która znów Ci przedłuży 8 Sloth . A więc moja rada . Bierz puki Ciepłe !

Pozdrawiam

test_n10.jpg

Opublikowano

Ja tam bym ci polecał famasa - najlepsza bron i fajnie sie nia gra ;p

10 more

Opublikowano

Polecam ci Famasa gold i te px ponieważ ja miałem scorpy gold i nie są aż takie rewelacyjne tylko że są gold a tak to nic dobrego

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/428029-wydawanie-dinarw-g1-i-wybieranie-itemw/

Napisz tutaj. Ktoś pomoże ;)

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...