Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] WaterShader + OptiFine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie... Mam problem, strasznie denerwujący problem... Zainstalowałem WaterShader i Mod Loader wszedłem do gry i wszystko cacy, doinstalowałem jeszcze sobie optifine wchodze do gry a tu guzik do przyblizenia w optifine nie działa, nawet jeżeli zmienie jakim mam to robić w ustawieniach, a woda jest poprostu nie widzialna ... W morzu nie widać wogóle wody a na bagnach o poprostu ciemniejsze klocki są za tą wodą i widać bombelki ^^... Gdy zainstaluje sam Optifine też jest wszystko dobrze, a ponieważ iż gdyż te 2mody są najlepsze i chcę mieć przynajmniej te 2 proszę was o pomoc. Mody instalowałem w różnej kolejności, sprawdzając czy jakieś pliki się nie zamieniają i otóż nie. Wszystko jest tak samo ... Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

ZA POMOC _T Y G O D N I O W Y _L I M I T_ LAJK I 5 W PROFILU

PS. Piszę to drugi raz bo nie wiedziałem w którym dziale i nikt mi nie pomógł :(

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

Też optifine mi nie działa z watershader, więc w czym problem?

Po prostu te dwie modyfikacje nie mogą ze sobą współgrać.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...