Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NicuCraft [Dedyk] [24/7] [NO-WL] [No-Premium] [Survival]

Kuba141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Survival NicuCraft

s13.csrv.pl:24678

Specyfikacja:

SLOTY: 10

STABILNY HOSTING

POTWORY: ON

ZWIERZAKI: ON

NETHER: ON

Administracja:

-nicu23

-nicuk1

-Kulumus

Istnieje możliwość kupna VIP

Zapraszamy !

Lubie mpcforum.pl!!!

userh.png

haac.jpg

ilovempc.png

Opublikowano

Beznadziejny serwer, odradzam. Od początku same problemy, niedziałające komendy (np. sethome) nieumiejętność poradzenia sobie "adminów" z problemami, jakieś błędy pluginów, resety co minutę. W końcu zaczął działać sethome, to z kolei nie można było otworzyć własnego pieca, skrzyń, stołów do tworzenia itd. Dałem sobie spokój na godzinę, myślę może coś zrobią. Wracam, a tu znowu nie działa sethome, potraciłem wszystkie przedmioty. "Admin" milczy zapytany co jest tutaj grane. Dzieci myślą, że może zarobią trochę i wyciągną z jakiegoś vipa 13 zł na tym bublu.

Opublikowano

@up

Jeden Administrator dał tu rekalme serwera ale na główno bo jeszcze robimy testy zmiany na serwerze mam racje serwer do dupy ale myś pozytywnie pomyś coś powiedz przeczytaj aby serwer był lepszy nie ma idealnego serwera trzeba troche popracować z Graczami i prosimy cię o pomoc powiedz coś na email do mnie coś poradzimy.

Mam nadzeje że to się nie powtórzy.

Email:[email protected]

(sorry za błędy ortograficzne jakie popełniłem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...