Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

internet/ping

Rufii123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Mam taki problem a mianowicie w grach typu cs mój ping wynosi z rana 40-45. Po południu ping ciąglę skacze do 200 a nawet 300. Wynika to z tego, że centrala jest obciążona. Wytrzymałem tak już rok czy wytrzymam jeszcze jeden to tego już nie wiem. I tutaj moje pytanko, nie wiem jak to dokładnie opisać bo jestem źielony w tych sprawach.

-Jeżeli posiadam internet neostrade 6mb ping beznadziejne to przy zmianie np na netie na kablu tp problem również pozostanie ?

-Co mógłbym zrobić w poniedziałek będę jechał do salonu osobiście, porozmawiać.

PING NIE JEST STABILNY SKACZE I SKACZE

TEST

http://imageshack.us...s/854/vvvd.png/

Opublikowano

Nic nie możesz zrobić poza zgłoszeniem, chyba że sobie na własny koszt wymienisz kable na nowsze

Netia to samo łacze jeśli będzie modemowe, może tylko troche poprawi , jeśli jednak na kabel Ethernet zawsze warto zmienić

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Posiadam router pentagram cerberus takżę jest to dobry sprzęt. Najbardziej interesuje mnie to czy mająć aktualnie neostrade ping skacze do 300 itp tak jak mówiłem prawdobodobnie obciązona centrala i teraz jak zmienie np na netie to czy pingi też będą skakać chodzi mi o to czy netia też będzie płyneła z centrali tp.

Opublikowano
Najbardziej interesuje mnie to czy mająć aktualnie neostrade ping skacze do 300 itp tak jak mówiłem prawdobodobnie obciązona centrala i teraz jak zmienie np na netie to czy pingi też będą skakać chodzi mi o to czy netia też będzie płyneła z centrali tp.

Potrzebuje odpowiedzi na to pytanie...(nie pisz takich bzdetów)

Opublikowano

Różnie to może być,albo będzie tak samo bo to wina kabli albo się polepszy bo to przez hosta.Ja mam max 64 ping na słabym kompie na neo 6mb.

Opublikowano

jeżeli zmienie na netie to kable będą szły do innej centrali? która nie będzie np obciążona czy będe podpiety pod tą same centrale a zmienie tylko dostawcę ?

Opublikowano

Napisałem wcześniej TE SAME KABLE bo są dzierżawione, chyba że firma ma u ciebie swoje kładzione, pytaj ich a nie nas. Netia działa na swojej i na TPSA infrastrukturze

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...