Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimbonauci na basenach

Mroziak ^^

O KTÓREJ WYBIERATA SIE NA BASEN  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. O KTÓREJ WYBIERATA SIE NA BASEN

• 8.00
      4
    • 9.00
      2
    • 10.00
      2
    • 11.00
      0
    • 12.00
      1
    • 13.00
      1
    • 14.00
      0
    • pó?niej
      12
    • 20.00
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM,

chciałem poruszyć problem gimborów na basenach. Dzisiaj o godzinie 8.00 rano, wpadam na basen - wiadomo o sylwetkę trzeba dbać - chodzę tak rano aby uniknąć lamusów blokujących tory i nie spotkać ładnej dupeczki, na której bym się skupiał. Prawilnie zajeżdżam pod mosir, a tam pierwsze rozczarowanie - autobus. Wiedziałem już, że to dobrze nie wróży. Szybko wchodzę i pytam się pani szatniarki co jest grane. Odpowiada że gimbusy sie wpierdoliły całą chmarą. No to ja już wkurwiony, że nie będzie gdzie pływać. Staram się opanować, mało co nie zajebałem tej szatniarki. Oczywiście tak jak przypuszczałem, mnóstwo gimbów, zero wolnych torów. Wpierdalam się do randoma i mówię "byłem tu pierwszy". Dobra tor załatwiony, przepłynąłem ze 20 razy,a tu kolejne zdziwienie - wchodzą dwie ładne dziewczyny. No to kurwa myślałem,że wyleje wode z basenu ze wściekłości. Byłem pewien że nie przepłynę już ani razu. Popatrzyłem na fajne cycki i poszedłem do jakuzzi. Tam oczywiście wpierdoliła się masa wieśniaków za mną więc zmuszony byłem opuścić kocioł gimbich.

Wkurwiony dzieciag.

http://www.youtube.com/watch?v=JF_ohYSMKYw

O której mam godzinie chodzić na basen, aby uniknąć takich problemów?

Za wysoka.

Opublikowano

znam to ... oni ze szkoły chodzą najlepiej wieczorem bo nie ma gimbusow ale za to dupeczki sa;) ciężko pogodzić te dwa fakty;)

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Racja, po godzinie 21 nie ma żywej duszy, ewentualnie godzina 12 jest optymalna. Dzieci mają lekcje, a basen jest albo rano albo wieczorem. Reszta ma prace !

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Po 20.00 gimbusy zabawiają się przy kompie

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Ja tez przeważnie chodzę z rana i jakoś mi sie udało że jeszcze nigdy mi się tak ni zdarzyło jak tobie

Może jak nie rano to spróbuj wieczorem ale to jeszcze więcej będzie pewnie ludzi :<

NIE MA

Opublikowano

Największa chmara gimbusów wpada po południu. Najlepiej wieczorem gdy wszystkie gimbusy napierdalajo w metina

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

radze chodzic po 20 dobra pora malo ludzi jest

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano
http://www.ebay.pl/itm/WW2-German-Wehrmacht-M24-HAND-GRANADE-Full-size-Replica-/260563135642?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3caac5ec9a#ht_3120wt_905

Wbij z tym na basen będą spierdalać aż miło . Chyba że wolisz coś prawdziwego :
http://www.impactguns.com/fn-fnp45-dark-earth-osprey-base-package-1-fnp45-osprey.aspx

a dla większego rozpierdolu :
http://www.impactguns.com/arsenal-saiga-762x39-blk-russian-side-folding-polymer-buttstock-5-rnd-mag-sgl21-94.aspx

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Lepiej zapierdalać w metinie z m1 do m2.

Wyrobisz klatę ,i formę utrzymasz.

Opublikowano

Ja prdl jakie pytanie idz po 16 nie spotkasz gimbusów a co do panienek skad do huja my mamy wiedziec kiedy jaka na ten basen pojdzie..

Zeby ominąć "gimbusów" idz po 16 i tyle..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...