Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybonować?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam sie co wybonować bo mam trochę dodań.

Mam takie itemki:

Stal +7 3x kd +4

Szpon +9 3x kd +4

Truta +7 sr.32% kd +4

Wyzywka +9

Budda +9

Ewentualnie moge dokupić itemki takie jak:

Kozaki +9

Złoty wisior +9

I może bedzie mnie stać na coś z niebianskich.

Opublikowano

Trutke albo stal :))) Choć najlepiej trutke według mnie ale jak wolisz:)) Trutka ładne śr, ładne KD, przydało by się 5b najlepiej jakieś ładne , ale zbyt ryzkowne bo 2 bony jeszcze wejda jesli glupie to trzeba zmieniac a sr ładne ;/

Najlepiej stal wybonuj i gitara.

Opublikowano

Ja myśle ze pewnie stal wybonuje ale jak bede mieć farta z dodawaniem to zastanawiam sie jeszcze miedzy szponem a truta?

Opublikowano

Ja bym pierw wybonował chyba stal a poźniej szpona. Zatrutego bonował bym na końcu bo może wejśc jakieś 10% kryta czy 20% DT ale jeśli nic fajnego nie wejdzie to będziesz zmieniał takie śr?

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Dlatego ja najpierw bonowałbym stal a później szpona, w między czasie sprzedał budde i kupił sokoła +9 i wtedy bonował tarcze :)

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Hmm stal-szpon co do zmiany tarczy się nie zgodzę :P Jeśli to sura bm to woj w pvp leży :D A dobry ninja sure rozwala :D

Opublikowano

ja proponuje stal, to podstawa. później trzaśnij NNO i luda w tarczy i biżuteria.

na szpona/trute prawdopodobnie wydasz najwięcej.

Opublikowano

Ja polecam najpierw wybonować stalke i szpona/trute zależy czego częściej używasz

później możesz bonować dalej buddę i wyzywke tak by było najlepiej :)

NIE MA

Opublikowano

Najlepiej zacznij od stali :) Potem możesz ruszyć szpona ;)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

1 stal 2 budda/kozaki 3 kozaki/budda 4 szpon truty nie ruszaj. masz sr wiec po co sie bawic zapewne bm jestes wiec nie baw sie z truta jestli pod pvp to raczej nno sie przyda w pvp wez to pod uwagę chyba ze zamiast buddy zalatwisz sokola to jeszcze lepiej

76561198017353072.png
Opublikowano

Zależy od tego co chcesz robić pvp czy pvm ja radzę ci polecieć z tarczą nno + int przyda się tu i tu kozaki hp i kryt,

Stalka hp miecze 2 reka coś takiego

Szponik incik + ludzi :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...