Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Brak miejsca w eq...

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie które dotyczy ekwipunku w Vindictusie...

W ekwipunku mam potrzebne mi rzeczy do misji i mój komplet zbroi którą nosze a to zajmuje miejsce w ekwipunku i czy można przechowywać rzeczy u dozorcy tak jak w Cabal online czy jest takie coś jak powiększenie ekwipunku???

Za pomoc dam LAJKI!!!!!!!!!!!!!!!

xh56.png

Opublikowano

Jak już pewnie zauważyłeś, kiedy nie masz miejsca w eq to automatycznie zdobyte itemy wędrują na "Maila" w grze, ale to i tak jest bardzo wadliwe bo nawet nie można zamienić czegoś z naszego eq za coś w Mailu i żeby tam leżało.. a co do samego powiększenia ekwipunku to na pewno się da, bo na mojej Evie mam dwie te takie skrzynie, a jak zrobiłem sobie Lann'a nie dawno to patrzę i mam jeden. Więc to pewnie przez ulepszenie jakiegoś skilla pasywnego albo jakieś questy bo ja sam nie wiem jak to zrobiłem :D Spróbuję zaraz ogarnąć i dam Ci znać, chyba że ktoś mnie wyprzedzi ; )

Okej, na początku myślałem że to przez skill jakiś ale jednak miałem rację z questem. Jeśli orientujesz się z ang. to masz tutaj http://www.vindictus.../Storage_Chests . Pierwsza skrzynia jest przy tworzeniu postaci. Druga po queście After the Decisive Battle i trzecia tak samo tylko za To Rocheste ; D Jeśli chodzi o te questy to też na Vindictus Wiki na pewno znajdziesz, bardzo przydatna stronka :D Pozdro : >

A i jeśli chodzi o tego "dozorce" to chyba nie ma czegoś takiego, przynajmniej ja nie znalazłem więc nie chcę Cię wprowadzać w błąd.

Opublikowano

Witanm dlaczego nie moge wyslac, sprzedac Blade of Ykesha +9. pisze mi co takkego. THIS ITEM IS BOUND TO THE CHARACTER / BIND LEVEL 4 /

Bo ona jest Zbindowana do ciebie czyli że tylko ty ją możesz nosić (chyba tak to jest) i nie możesz jej nikomu dać....

xh56.png

Opublikowano

Jeśli to jest z tego eventu co EQ +5/+9 się dostaje, to nie możesz tego sprzedać, to jest tylko na 3 godziny dla Ciebie :P

Opublikowano

@UP 3: Mianowicie ten item jest do ciebie przypisany tak jak w grze MMORPG Runes of Magic i może go odpisać tylko przy pomocy pewnego itemku z Item Shop

Bobek534:W pewnym momencie gry jak zrobisz ileś tam misji i nie pamiętam jaką tam i z która z kolei to ona jest ale odblokowuje ci drugą "skrzynke" znaczy miejsce w EQ,a kolejne można tylko po przez Item Shop kupić i tak jak w Runes of Magic na pewien określony czas :)

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...