Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki wyścig!

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taką propozycję:

otóż chciałbym, aby jak najwięcej polaków wzięło udział w wyścigu, ale nie impreza wyścigowa, tylko wyścig w jeździe dowolnej. Podam zasady. Wyścig zaczynałby się na samym dole mapy-tak gdzie ma być dodana nowa mapa. Nie ma mety. Wszyscy jadą za pierwszym graczem, który sam wyznacza trasę, np jadę pierwszy i reszta jedzie za mną tak, aby mnie wyprzedzic, więc jak mnie wyprzedzisz to Ty dalej ustalasz trasę. Komu by się znudziło po prostu przestaje jechac. Sądziłem, ze ten wyscig miałby być w sobotę ok godz. 12.

Co wy na to? :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

fajny pomysł , fajnie by to wyglądało ale gorzej dla tych co mają słabszego kompa . Ja jestem na tak . Jak coś mój nick w grze to goofiastydc

Opublikowano

to dobrze, ze coraz więcej chętnych :D

a pasuje wam dzien i godzina? Bo chciałbym, aby było jak najwięcej Polaków.

P.s. Moj nick. Sskorrpion

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

w najblizszym czasie ma wejść nowa mapa- mapa z gry nfs undercover, lecz niewiadomo kiedy i czy będzie to cała mapa czy tylko kawałek.I PEWNIE DLATEGO TAK CICHO NA FORUM, BO NIC NIEWIADOMO. Gdy przewijasz mapę na sam dół jest tam taka osobna, pojedyńcza droga. Ma ona łączyć obecne miasta z tymi, co ma wejść. Jest ona odgrodzona na samym końcu barierą, przez którą sie nie da przejechac. Tam miałby zaczynać się wyścig.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

jeszcze jest ten most... nie wiem jak on się nazywa :D tam można się spotkać to chyba najlepsze miejsce dojeżdża się tam autostradą są tam zakręty z blokadami

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

no właśnie w tych rejonach miałby być start wyścigu, albo na moscie, albo koło tych bramek

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Gdyby rzeczywiście miałaby dojść mapa Tri-City to byłoby o tym głośniej na world.needforspeed i nie zajmowali się dodawaniem nowych aut co tydzień/dwa ...

143516sygna.png

Opublikowano

nie wiem, ale coś w tym jest nie dodawaliby dodatkowej ulicy bez niczego.

Ciesze się, ze jest coraz więcej chętnych :D

pamiętajcie jutro o 12!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Może trochę później ;d ? Tak po 16 lub coś w tym stylu, bo albo śpią albo tak jak ja muszą wyjść :D Oczywiście nie muszę jechać, ale chciałbym to zobaczyć

jLRw2A6.png

Opublikowano

ok .

Wszyscy słuchajcie będzie 2 wyścig o godz 16. Te same zasady, to samo miejsce, zapraszam!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

wyscig albo sie zaczął, albo nikt nieprzyjechal. Ja juz jechalem<przyjechało 5 graczy bravo!> jak nikogo nie ma to o 16 godz jest kolejny wyścig

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...