Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżmy Filipkowi

dawidekmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filip urodził się 16 marca 2010 roku w Łodzi. Choć jest mały ma ogromną pasję-żużel. Od pierwszych miesięcy swojego życia bywał wraz z rodzicami na wszystkich meczach w Łodzi. Niestety w tym sezonie Filip nie będzie mógł oglądać żużlowych zmagań. Przed Bożym Narodzeniem zdiagnozowano u Niego niezmiernie rzadką chorobę MUKOPOLISACHARYDOZĘ. Aby żyć tak, jak inne dzieci, bawić się i po prostu cieszyć się dzieciństwem, potrzebuje bardzo drogiego leczenia.

Ty też możesz pomóc Filipkowi przekazując 1% swojego podatku. Wystarczy, że podczas wypełniania zeznania rocznego do Urzędu Skarbowego wpiszesz NR KRS 0000219957 i w rubryce ?Cel szczegółowy 1%? - FILIP GRZEGORZ KMIECIAK.

RAZEM MOŻEMY SPRAWIĆ, ŻE FILIP BĘDZIE UŚMIECHAŁ SIĘ CZĘŚCIEJ!!!

Kto może niech pomoże http://www.ssszorly.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=152:pomomy-filipkowi.

Opublikowano

Oj jakie smutne na pewno NIE POMOGĘ MU !!! takie życie -.- może ktoś pomyśli że jestem hamem frajerem bez serca ale takie właśnie życie jest każdy myśli o osobie a nie o inny Pff <_<

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

ja nie pomogę

Dodam iż tacy rodzice zmarnują go.

W wieku 2 lat lubi żużel?! LOL? ja w wieku 2 lat spałem, jadłem i oglądałem bajki..

zakładam, że -

W wieku 8 lat będzie zapieprzał na crossie.

W wieku 9 lat - albo bez rączki/ albo bez nóżki/ albo śmierć.

I potem znowu kolejny łom wystawi na mpc, że ten nie ma ucha - zróbmy mu takie z plastiku... ale kosztuje 100000mln zł. Więc zbieramy na ucho dla biednego Mietka.

Jego rodzice nie są biedni bo,

chodzi ubrany zbyt dobrze. Te "ciuszki" kosztują z 250 zł +. Jeżeli stać na to to i stać na operację. Nie chce mi się wierzyć...

Mój brat cioteczny miał tą chorobę... To jest cichy zabójca.. Leczyli go, chyba operacje jakieś miał, Przedłużyli mu tylko życie o około rok. Tą chorobę jest baardzo ciężko wyleczyć. Operacja około 20 tysięcy - może więcej, może mniej. Nie pamiętam dokładnie.

Zakładam, że jego rodziców stać... dlatego iż mój kolega - a właściwie jego rodzice, Bez kredytu z pensją 3.2 tys bez rachunków itd. Uzbierali po pewnym okresie na auto - cos kolo 30 kafli.

76561198034810506.png

Opublikowano

Niech ginie.

Nie interesuje mnie to szczerze,takie jest życie.

Codziennie w chuj ludzi umiera ,a ja mam się jakimś bahorem przejmować.

Opublikowano

life is brutal, nie pomoge. kazdy ma swoje problemy.

Opublikowano

Sam nic nie dam, takie życie. <_<

Tak właściwie po co ludzie wstawiacie na forum jakieś gówna ? Nie kumam.. I tak nikt nic nie da. Takie życie.

cześć.

Opublikowano

Na stos z nim.

Hate <3

Rozumiem że macie wyjebane po całości i mu nie pomożecie ale komentarze typu niech ginie zostawcie dla siebie ofiary

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Rozumiem że macie wyjebane po całości i mu nie pomożecie ale komentarze typu niech ginie zostawcie dla siebie ofiary

No a co kurwa? wpieprza nam się tym tematem i myśli że pomożemy może są jakieś osoby kto pomoże ale na pewno nie ja ponieważ każdy ma problemy jedne ma rak drugi coś innego ale trzeba samemu sobie radzić teraz są takie czasy że nawet 50Groszy to już coś a w Polsce no to nawet 10GR dla żula albo biedaka to jest skarb.I coś mi się nie chce wierzyć że to dla niego są te pieniądze dlaczego? 2Latka i lubi żużel looool? to to jest trochę nie halo ? nie myślicie o tym że np on chce dla siebie tą kasę albo coś w tym stylu ?

@Down

Ja nigdy bym nie prosił o kasę na forum lol xD

Ps.Sam jestesz zawszony

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zajebane polaczki widać kurwa jacy jesteśmy jak by wasz brat taki był to byście błagali o pieniądze.

Zawszone kacapy

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość malutki688
Opublikowano

masz temat o pomocy takim nyguskom to tam pisz

Opublikowano

Zajebane polaczki widać kurwa jacy jesteśmy jak by wasz brat taki był to byście błagali o pieniądze.

Zawszone kacapy

Wejś ty wypierdalaj do metina.

Ja nie mam brata ,więc chuj ci w dupę.

Opublikowano

@Ciekawe kurwa będzie jak ktoś z was będzie potrzebował pomocy.

Co was to interesuję jak jest wychowywany. To jego rodzice decydują czy idą z nim na mecz żużlowy czy nie, nie wy.

I skończcie pisać te bezsensowne posty typu "niech ginie", "kupie mu trumnę" bo trzeba mieć nie źle nasrane w głowie ,żeby pisać takie pierdoły

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

nom. Ja mogę kupić mu trumnę/klatkę.

Niech zgnije w więzieniu!!

Dodam iż - a tylko najszybszy zostaje zwycięzcą - chodzi o to kto pierwszy się zabije.

"rzurzel" to sport: tak jak zacytował Mieszko -

[...]Ups pomyłka miał być mózgu

przeszczep, tyle, że dawcy nie znalazłem jeszcze.

Mimo starań lekarzy żyjemy coraz dłużej,

najbardziej życiowym sportem jest żużel.

Bo zupełnie jak w życiu w kółko się kręcą, a tylko

najszybszy zostaje zwycięzcą[...]

Jednak nic mu nie przekaże :)

76561198034810506.png

Opublikowano

Ja pierdole... co za debile. Nie chcecie to nie pomagajcie, trzeba mieć nieźle posrane w bani żeby życzyć innemu człowiekowi śmierci. Posrana dzeciarnia, bez mózgi, co wam to da jeśli napiszecie 'niech ginie' itp. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...