Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Spisu hostingów

Desret

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spisu takowego nie mogę znaleźć, ale ja polecam ci OWNSERVER na prawdę tanio(1.50PLN za slot Francja ,2.50PLNza slot Polska ale w minecraft nie ma zbytniej różnicy co do lokalizacji servera) na jeden slot przypada 64M RAM, możesz wybrać silnik servera, lub sam go wgrać... ja miałem tam 3 dedyki i świetnie się spisywały...

Opublikowano

Ostatnioo Miałem ;p Zgubiłem Ten Spis ale wbrew innym którzy nie testowali wszystkich hostingów a ja z moim serwerem przenosze się od jednego do drógiego to najlepszy jest www.craftserve.pl a na drógim miejscu www.minemania.pl

Zdejmiecie % ?

Proszę ;P

STOP ! Dla ACTA !

Zostaniemy Ogarniczeni Dostępowo ! Będą Nas Podsłuchiwać ! STOP DLA ACTA !

Opublikowano

Oczywiscie jest spis i to moj . Wpisz w google aktualny spis hostingow . Nie podam linka bo na komie jestem .

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Spisu takowego nie mogę znaleźć, ale ja polecam ci OWNSERVER na prawdę tanio(1.50PLN za slot Francja ,2.50PLNza slot Polska ale w minecraft nie ma zbytniej różnicy co do lokalizacji servera) na jeden slot przypada 64M RAM, możesz wybrać silnik servera, lub sam go wgrać... ja miałem tam 3 dedyki i świetnie się spisywały...

OWNSEVER najgorszy hosting!!! lagi w .....

Nie polecam ale polecam Mineserv.eu

Bardzo miły administrator.

Tanie serwery.

Bardzo polecam .

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

OWNSEVER najgorszy hosting!!! lagi w .....

Nie polecam ale polecam Mineserv.eu

Bardzo miły administrator.

Tanie serwery.

Bardzo polecam .

HAHAHAHAHAHAHAHAH!! Miałem serwer na mineserv.eu ! Nie polecam !! Okropne lagi ! A jak się na ts-ie dobijałem, żeby coś z tym zrobili to cały msc mnie ignorowali, więc nie przedłużałem licencji na serwer.

Temat do zamknięcia, dzięki Pimpek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...