Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Sposób na odzyskanie konta

Virhord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż straciłem konto xVirhordx ponad miesiąc temu przez to, że zalogowałem się na forum po czym automatycznie wylogowało mnie i automatycznie zmieniły się informacje all i pass'y. Pisałem do nich tyle razy , chcieli dane jakie miałem wcześniej i tłumaczyłem im że i tak nie działają, ale oni odpisujątylko jedno- niepoprawne dane, prosimy przysłać prawdziwe dane.I tu pytanie. Jest jakiś sposób,aby im to wytłumaczyć? Oni mi chyba nie wierzą, że jestem właścicielem konta, chociaż nikt nie zalogował się do tej pory. Dlaczego mnie spotkało takie nieszczęście. Nie miałem żadnych hacków, key loggerów i na innych grach też nie hackowałem. Czego to może byc przyczyna?

Opublikowano

Szanse na to że kiedyś odzyskasz konto są mizerne, Nexon ma na to wy*ebane i jeśli nie znasz wszystkich danych to konta nie odzyskasz.

Może kiedyś komuś podawałeś passy i ktoś ci zmienił, ja nie zawracałbym sobie głowy dalszym pisaniem do Nexona, bo to i tak nie ma sensu, odpowiedź zawsze będzie jedna i ta sama. Radzę zrobić nowe konto i grać od nowa.

Opublikowano

nie zaczne od nowa po 1 kupywalem nx'y 2 razy jedne doszly 2 nie

po 2 nikomu nie podowalem -nie jestem taki glupi na swoj wiek

po 3 zawsze znalem dane do konta - nawet chcialem sprzedac ale dostalem chatbana a potem ten cyrk

ale dzieki za wyrozumialosc i odp

Opublikowano

nic nie zrobisz ale normalnie sie zalgowales do strony nexon i sie zmienili dane? ja nie ogarniam i zeby nikt nie tknal twego konta to dziwne moze wchodziłes na jakies strony czy cos lub jak chiałes sprzedać konto to moze podawales login lub jakies swoje dane pomysł

Opublikowano

nie masz szans na odzyskanie konta...miałem ten sam przypadek...na kompie jakimś cudem pojawił mi się keylogger...ktos zmienił mi hasło tak samo jak Tobie...pomyśl...piszesz do nexona i podajesz mu dane które MIAŁEŚ kiedyś...jeżeli ktoś Ci je zmienił, to dlatego odp Ci że podajesz złe informacje...rozumiesz...? Musisz sie pogodzić ze stratą majora bo nic na to nie poradzisz i nie ważne czy kupowałeś nx-y czy nie...oni mają to gdzieś i NIE UDA CI SIE ODZYSKAĆ TEGO KONTA...!

ehh.:)

Opublikowano

Na necie jest masa fejk podróbek stron NEXONa niemalże o takim samym adresie www,możliwe,że wpadłeś w taką pułapkę i dupa.Keylogger zrobił swoje ;) Jeżeli tak sie stało nie masz nawet minimalnych szans na odzyskanie konta .

Ps.w dziale funkcjonują odpowiednie prefixy,proszę abyś ich używał .

9368_gold.png

Opublikowano

Na necie jest masa fejk podróbek stron NEXONa niemalże o takim samym adresie www,możliwe,że wpadłeś w taką pułapkę i dupa.Keylogger zrobił swoje ;) Jeżeli tak sie stało nie masz nawet minimalnych szans na odzyskanie konta .

Ps.w dziale funkcjonują odpowiednie prefixy,proszę abyś ich używał .

To wogóle jest nie możliwe żebym wpadł na stronę podróbkę, przecież miałem w zakładce od roku ich stronę i po przez nią się logowałem. Keyloggera też nie miałem bo sprawdzałem 2 dni przed zmiany dan osobowych i w trakcie utraty. I dziwi mnie to, że do tej pory ,,nikt" się nie zalogował. A jak chciałem sprzedać to wszytsko było zakryte, musiałem wycofać siębo chat bana dostałem za kompletną głupotę nie obrażając nikogo...

Opublikowano

to jest nie mozliwe bo ja z hasla zrobilem kombinacje literowo-cyfrowo wiec nie mogl spamietac zreszto nikt nie znal dan osobowych moich

ja przeczuwam ze wina lezy po stronie nexona

Opublikowano

Skoro wszyscy Ci mówią że nie odzyskasz konta to nie odzyskasz...i skończ się łudzić...albo sam zapomniałeś swoje hasło albo ktoś Ci je zmienił...i moim zdaniem tyle w tym temacie bo każdy bedzie mówił Ci to samo.

ehh.:)

Opublikowano

Popieram wszystkich up! Jak po takim czasie nie odzyskałeś konta to nawet nie łudź się że nexon coś zrobi

Po drugie jakbyś teraz nawet na nowo pisał to ci już nie odpiszą :) Lepiej pogódź się ze stratą majora

Zakładaj nowe konto i lecisz z koxem od nowa :D za niedługo nowe FT to raz dwa nabijesz lvl ^^

sygnayr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...