Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piosenki na 18 stke

skolsik13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe... To zależy jaka ma być styl imprezy :P

Coś kameralnego z rodzinką, jakaś spokojna imprezka z kumplami i koleżankami czy może totalne pochlej party.:P

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

hahahahahahahahahah rozjebał mnie ten temat

A tak żeby offtopu nie było to puszczaj samo disco polo, najlepsze na tego typu imprezy, no chyba że jesteś doświadczony w łatwym typie muzyki czyli te z radia/tv. To coś wymyślisz sam na pewno. Ja słucham rapu więc ci nie podam tytułów.

Opublikowano

Znalazłem w sam raz zajebiste piosenki dla cb no normalnie posłuchaj :D

Mam nadzieje że ci się spodoba xD

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Na osiemnastkę oczywiście Disco Polo (tak samo jak na wesele) niby nikt tego nie lubi ,a jak przyjdzie co do czego kto każdy zajebiście się bawi.+ dochodzi do tego stan upojenia alkoholowego :D

Połówka na łeb i każdy na parkiecie :D No chyba że ktoś odpadnie.

Za jakieś 500-1000 zł można już wynająć zespół DIscoPolo i będzie to o wiele lepsze niż muzyka z "radia"

Wyobrażacie Sobie np.Wesel z muzyką Klubową typu Electro House , DubStep itp ? Bo ja nie -.-

Opublikowano

Zalezy gdzie masz 18stke , czy w jakims lokalu czy w domu i ile osob, jesli sami swoi i idziecie sie tylko zajebac to mozna od jakiegos smiesznego disco polo na poczatek dla humoru , potem jakis dance zwykly zeby pobawic jak juz sie kazdy zajebie to jakis polski rock czy cos w tym stylu zeby kazdy pospiewal i impreza zapamietana. Ale wez laptopa postaw podepnij pod glosniki / kolumny i muzyka sama bedzie grala. Bynajmniej u mnie w dom ukazdy kto przyjdzie chce cos swojego puscic . A jak nie to wez jakiegos dja znajomego za 100 - 300 zl tez ci zagra ladnie jesli ma byc to bardziej powazna impreza.

wakow9.png
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...