Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gruby,sniper szpieg

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie odblokowalem sobie peleryne nozownika i teraz tak czy robic ostateczna nagrode czy zostawic ta peleryne? Dalej w grubykm mam natasze czy ona jest dobra ? i sniper co polecacie? Piszcie jakie zeczy polecacie do tych 3 posatci Pozdro

Opublikowano

Ja bym robił ostateczną nagrodę. Natasza według mnie taka sobie. :/

A co do Snipera, to podstawowa snajperka lub machina.

Na krótkie dystanse to łuk oczywiście.

Opublikowano

Ja bym robił ostateczną nagrodę. Natasza według mnie taka sobie. :/

A co do Snipera, to podstawowa snajperka lub machina.

Ja bym chcial zrobic ostateczna i machime ale nie mam tego metalu z odzysku czy jakos tak :( Jak to zrobic wiem ze trzeba miec 2 bronie ale dalej co ? prosze pisac
Opublikowano

Dla spy ostateczna nagroda dobra . Osobiście gram spyem bardzo często i zależy od stylu gry . Ostateczna nagroda jest lepsza gdy grasz red (bronicie ) .

Oprócz tego dobra gruba ryba , kunai krętacza , vodoo . Dla grubego albo tomisław , albo podstawa najlepsza . Snajper podstawa lub dalekosiężny deżail , tarcza szmato , Nóż jaki chcesz .

Opublikowano

Zdobądź dzwon zmarłego

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Dead_Ringer/pl

i dopiero wytwórz ostateczną nagrodę.

Dla grubego tomislav, a dla snajpera łuk, normalna, Sydnejski usypiacz - zależy od Twojego stylu gry.

Opublikowano

Zdobądź dzwon zmarłego

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Dead_Ringer/pl

i dopiero wytwórz ostateczną nagrodę.

Dla grubego tomislav, a dla snajpera łuk, normalna, Sydnejski usypiacz - zależy od Twojego stylu gry.

Juz ten dzwon mam :)) A tomislawa juz mnie nie stac nie mam tylu rzeczy:( A i dal by miktos byle jakie itemy obojoetnie albo tomislava bardzo was prosze
Opublikowano

Co do szpiega musisz zostawić peleryne bo inaczej grać sie nie da! przerobiłem peleryne i to mój wielki błąd, potem dropłem Dzwon zmarłego i z nim muszę grać...

Opublikowano

Nikt ci nie da . Zapewne nie masz premki .

PS. Każdy "byle item " jest coś warty .

No nie mam premki :(

Cos mi szpiegiem nie idzie prosze napisac mi taktyke jakas albo cos za kazdya proba dostaje w leb. A i jescze zaciekawila mnie postac zolniez i pyro jakie itemy do nich?

Opublikowano

Żólnież : podstawowa wyrzutnia, shotgun (podstawowy albo rezerwista) ewentualnie sztandar i kilof (wyrównywacz).

Pyra: odtłuszczacz (degreaser), flare gun (wyrzutnia flar), poskramiacz płomieni.

Opublikowano

Żólnież : podstawowa wyrzutnia, shotgun (podstawowy albo rezerwista) ewentualnie sztandar i kilof (wyrównywacz).

Pyra: odtłuszczacz (degreaser), flare gun (wyrzutnia flar), poskramiacz płomieni.

Aha ok dzieki za odp.
Opublikowano

Co do szpiega musisz zostawić peleryne bo inaczej grać sie nie da! przerobiłem peleryne i to mój wielki błąd, potem dropłem Dzwon zmarłego i z nim muszę grać...

To naucz się grać z dzwonem zmarłego. Kiedyś dominacja - gruby + medyk, teraz - szpieg z dzwonem zmarłego.

Opublikowano

Ja bym tak zrobił.

Jak już bardzo dobrze ogarniasz spy'em to zagraj ostateczną, lecz jeżeli nie zagraj grubą rybą.

Co do grubego. Natasza jest dobra, ale jednak Tomislav jest lepszy.

Do snipera bardzo tobie polecam Machinę. Ponieważ jest bardzo dobra, tylko że ma swoją wadę : trzeba strzelać z celownika, bo tak na zwykłego nie uderzysz.

arshawin.png

Sygnatura wykonana przez

The Anonymous

Opublikowano

Skoro, jesteś very good Spy, to ok graj.

Natasza - taka se.

Sniper - Łuk oczywiście :)

Gry, łączą nie dzielą.

76561198026173698.png

Opublikowano

Sniper - Only Podstawowy. Łuku na początku gdy nie ogarniesz, a zwykła Snajperka to dobra broń, tak jak w przypadku Scouta.

Opublikowano

Ok , to mini tutek ! : 1 . Metal z odzysku robi się ze 3 żetonów . ; ] 2 . Aby zrobić żetony - ( Klikasz M - Wstecz - Wytwarzanie - I tu masz Wytwórz Żeton Klasy , czy coś ) Dla jadnego żetonu , potrzeba ci 3 bronie dla jednej klasy . (Np KarabinStrzykawkowy x3 ) Gdy zrobisz już żetony , dajesz przetop żetony , czy coś w tym stylu . W ten sposób zrobiłeś Metal z odzysku ,- Klikasz 2 zakładke po lewej , i tam masz przedmioty . TERAZ WIESZ CO I JAK , WIĘC MOŻESZ WYTWARZAĆ ITEMY .

Pomogłem , daj + :)

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Jak dla początkującego spy to moim zdaniem egzekutor, podstawowy nóż i peleryna. Jak ogarniesz więcej to możesz próbować z nagrodą a jak masz ambasadora to z nim lataj, łatwo wbić pare osiągnięć ;) Dla snajpera machina albo łuk, ale ciężko go ogarnąć na początku. Za to jak już ogarniesz to można ślicznie kosić :D Ja noszę jeszcze krokodylka na plecach, jak wychodzę na front z łukiem to zawsze się przyda kilka hp. Możesz z sikami się pobawić, też parę osiągnięć jest. Na grubego tomisław, za nataszą nie przepadam (bestię z niej zrobiłem :P ). No i do tego kanapka oczywiście :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...