Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Wbicie 55 lv > 71 lv

Kacpersky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1Mam pytanie w ile wbije 71 lv (mam 55 lv) grajac 5/6h dziennie biorac 3/4/5 grupek w v2 z pd sura bm?

2 Jaki dawac 4 skill po duszku ochronce i sferce ? Chodzi mi o pvp i wojny :) Z gory dzieki , za sensowne odp bede lajki :)

Opublikowano

Polecam ogniste uderzenie. W pvp przeważnie zawsze się używa tego skilla, nawet jak jest na pkt, ponieważ przewraca przeciwnika. Na P już ma dość sensowne dmg. W wojnach i expie biję na glebę mroczne uderzenie.

Opublikowano

1 . Ogniste Uderzeenie , jest to skill który przyda sie w pvp . BM nie ma skilla na omdlenie a tym skilem moze kogos powalić i wtedy mamy czas walnąć kolejne skille .

2 . Zależy jak szybko ubijasz te grupki , jeśli posiadasz pd z ISu to ogarnij sobie PD z lasu i już kilka godzin do przodu będziesz , ale myśle ze z 1 pd to tak jak wyżej tydzien-póltora .

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Zależy jakie masz eq najlepiej zrób sobie buffa jeszcze i bedziesz szybciej expił. Co to 4 skila to ogniste uderzenie.

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Myślę, że w 2 dni spokojnie wbijesz 61/62 a później to nie wiem ;D Co do skilla to duchowe uderzenie dobre do pvp, na wojny do expa ale jeśli chcesz tylko pvp to mroczne uderzenie, bardzo szybko się odnawia i DMG też ładne.Masz oddane pamiątki? I na ile masz ochronkę? Nie wiem czy mi się wydaje ale troszke mało defa. I jeśli masz troszke kasy to sprzedaj tego fms'a i kup z 30 śr., myślę, że o wiele łatwiej będzie się biło. Oczywiście jak wbijesz lvl możesz go sprzedać :)

1325860960-U24240.png

Opublikowano

tydzien wbijesz:P ja na wp eq mialem srednie buffa 25% od 52 do 61 w 1 dzie potem do 66 lecialo szybko 2 dni a od 66 juz wolno:P bez pd:P wiec z pd tydzien ale tak to od 66 do 70 1 dzien 1 lv dasz rade

76561198017353072.png
Opublikowano

Wbijesz w około 2 tyg :)

Jeśli chodzi o skille to preferuję budowę do pvp

Osłonka, duszek, mroczne, sferka, duchowe, ogniste na 1.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...