Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaySafeCard

TetsuoGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy chcesz kupic boosty wybierasz kwotę. Potem płatność<w tym przypadku to pay safe card> po wybraniu klikasz:złóz zamówienie. Wyskajuje Ci strona pay safe carda. Na środku po lewej stronie masz 5 okienek na pin karty. Wpisujesz go, klikasz dalej i masz boosty!

Pozdro! :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja mam w sumie głupie pytanie,ale muszę zapytać :D

Chciałem kupić PSC ale baba w sklepie zrobiła na mnie wielkie oczy i powiedziała że nie wie o co mi chodzi <_<

Chciałem zapytać jak kupiliście te PSC - jak powiedzieliście/poprosiliście to tą płatność.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ja w sklepie powiedziałem kasjerce tak:

,, witam, proszę o pay safe carda do wykonywania przelewów internetowych za 20 zł. Ma pani takie coś?"

ona na to "tak juz drukuje"

i tyle. Wiem, ze niektórzy kasjerzy/kasjerki nie wiedzą o co chodzi. Trzeba im wytłumaczyc do czego to słuzy i potem sie okarze, ze mają.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

W dowolnym sklepie gdzie oferowana jest sprzedarz PSC.Masz tu stronę i wpisz tam miejscowość w ramce Punkt Sprzedaży i wyświetlą Ci się miejsca gdzie możesz dokonać zakupu.

http://www.paysafecard.com/pl/pl-paysafecard/

Opublikowano

Czyli że kupuje to PaySafeCard klikam na stronie ile boostów chce kupić wpisuje kod i mam ? (Czyli za te PaySafeCard można kupić 50 000 boost) ?

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano
Czyli że kupuje to PaySafeCard klikam na stronie ile boostów chce kupić wpisuje kod i mam ? (Czyli za te PaySafeCard można kupić 50 000 boost) ?

Tak.Jeżeli dokonasz zakupu to dostaniesz boosty.Jeżeli kupisz PSC o wartości 20 zł to za 50 kk boostów dasz 11,25 a reszta zostanie Ci na koncie PSC - czyli na twoim druczku.

Opublikowano

Jeżeli kupisz za 20zł to możesz wykorzystać to tak: 1x za 11.25=50k speedboost i 5x 1.75=5750k speedboost w tedy wykorzystamy całą wartość kodu.

Opublikowano

Na razie niskie ceny boostów działają ja dziś jeszcze kupowałem metodą PaySafeCard Classic.

Śmiało kupuj, puki nie zmienią na stare ceny ;)

Pozdro.

Opublikowano

A ma może ktoś pożyczyć trochę kasy z PaySafeCard ? TAK NA MINIMALNĄ TARYFE.

Jeśli można oczywiście ;D Będę wdzięczny ;)) Bo nie mam narazie kasy ;/ a jestem nowym graczem. Chodziarz żeby zakupić mnożnik kasy ;/

Jeśli ktoś nie ma to spoko, albo się nie da. Tylko pytałem xD

X

by Me.

Opublikowano

ccx nie jest taki dobry wole murcielago leci 413 zrobiony na pro jak wszystkie moje samochody, ja kupilem lacznie w tym tygodniu gdzies 750000 bostow zostalo mi 193000. Bosty sa piekne :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam mały problem płaciłem przez paysafecard za 2,25zł i po przetwarzaniu pojawił sie bład że coś wczesnij niepamietam co i mi wcieło te 2,25zł i nie dodało bootsów...;/

Już dodało samo po czasie;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...