Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Pimpusss.

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich przeglądających ten temat.

Piszę tą skargę na KidModeratora Minecraft Pimpusss.

Zamknął on bezpodstawnie mój temat bez wcześniejszego zapytania

się mnie czy chcę się coś jeszcze zapytać, a rzeczywiście chciałem.

Dodatkowo chciałem go pouczyć, żeby nie zamykał tematów bez pozwolenia,

a On zaczął szydzić ze mnie:

http://screenshooter.net/7970913/srkchpt

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

przejrzałem ten temat co jest na ss-ie i stwierdzam że bezpodstawnie zamknął Twój temat , moim zdaniem są podstawy aby go wyrzucić lub dać ostrzeżenie .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o problemy między kidami to pisz z tym do mnie lub wyżej. Nie składajcie na Sb skarg!

Jesteście moderatorami jednego działu!!

Konflikty można rozwiązać inaczej!

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Czyli proszę zamknąć. Piszę skargę do supportu.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Jeśli macie zamiar budować relacje w teamie TEGO SAMEGO DZIAŁU w oparciu o donosicielstwie i wzajemnym wytykaniu sobie błędów to daleko zajdziecie.

Zamiast wyjaśnić to we własnym gronie i nie spinać po jednej wiadomości lub ewentualnie pogadać o tym z moderatorem działu i wyjaśnić powołujecie tu jakąś nową sekcję SB.

brawa.gif

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Sory, ale ja potwierdzam mi Pimpus zrobił dokładnie to samo, a wręcz identycznie.

Zamknął mi temat bez niczego i jeszcze go zraportował bezmyślnie po czym jakiś glob czy ktoś bez sprawdzania skasował mi go.

Ten Kid to totalna porażka, wiem że nie ja tutaj decyduje, ale wiem jedno... ON SIĘ NA TO NIE NADAJE!

po 1 to kozaczy, a po 2 nabija puste logi se, co widać gołym okiem.

Pozdrawiam Krzysztofa :D

Możecie już zamknąć..:P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Ja pierdolę... bo ianczej już kurwa nie można napisać.... Dwóch kidów z tego samego działu, a nie potrafią się dogadać...

Piszesz skargę bo Ci zamknął temat.... No żal.... Zaraz napiszesz temat ze skargą, że w ogóle się zalogował na mpc? Bo jakim prawem to zrobił.... A Ty do neigo kulturalnie napisałeś? Nie ruszaj jak do psa... Ogarnij się....

JaQu nie Ty jesteś od decyzji czy kogoś wyrzucić czy nie.

Sprawa waszej dalszej pracy będzie rozstrzygnięta.

Cls.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...