Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W ile 70-75 i jaka postacia?

chemikxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, zamierzam z kumplem zaczac od nowa w metka na jakims serwerze (mozecie poradzic na jakim? solar odpada), I tak mnie zastanawia kim grac? Chodzi jaka postacia grac zeby wbic w miare szybko 70-75 i zeby sie nie znudzilo. Na solarze mam narazie 7 bialych perel, 2 kamienie duchowe, 6 bodzi i jakies w miare eq i sure BM 31. Wiec na oko bedzie 15-20kk czyli jakies 50zl bedzie, za to moge kupic Yang/kamienie duchowe na inny serw. Jaka postac polecacie? I ile mi zejdzie do tego 70-75 chce jeszcze miec szanse w pvp jakies wiec. Mental z tego co czytalem to tylko exp a pvp 85-90. Wiec kim grac i gdzie?

Opublikowano

Ja polecam serwer Grymuar aktualnie sam tam gram :)

Co do postaci to jak zawsze każdemu polecam Wojownika Bodego, postać jest bardzo dobra na pvm jak i na pvp

Można nią szybko wbić lv i nie jest to monotonne tak jak innymi postaciami np.Mentalem

W ile wbijesz 70-75 tego ci nie powiem ile czasu dzinnie będziesz grał, czy będziesz uzywał ks.lidera/P.Expa od graczy i z IS itp.

NIE MA

Opublikowano

Ja tam polecam sure WP. Jest bardzo dobra postać do expa też może być do pvp . ;D Exp nim jest przyjemny i łatwy .

Opublikowano

Dziennie kolo 3/4h, IS?? 300Sm no i te kamole ktore moge kupic za kase z solara

Edit: Bodego nie chce bo to zbyt popularna postac, gra nia zwykle pol serwera..

Opublikowano

Jeżeli nie bodziak to jeszcze dobrym rozwiązaniem jest sura wp, postac bardzo dobrze się sprawuje w pvm

A na większym lv pvp postacią też jest przyjemne :) i na postać są tanie KU :x

NIE MA

Opublikowano

Serwer nie wiem każdy taki sam jak dla mnie, ale mental do pvp jest dobry wystarczy walnięcie i duchowe na M/G i w staty siła 2:1 wit przez to silne będzie słabsze, ale atak większy.

Opublikowano

zacznij na albo grymuar albo feniks, albo monek/

Najwięcej ludzi gra.

Co jest najlepsze.

Nie lepiej zamienić się te eq Co masz na solarze za eq na jakims innym serwerze? dostaniersz strasznie dużo.

w ile wbijesz 70 - 75? to już od ciebie zależy jak bd expił gdzie , z jakim eq itd. Ale ja myślę że do 2 miechów powinno to zająć.

Opublikowano

Na prawdę szybko to się expi WP , eq jest tanie więc jedną sprawę mamy załatwioną. Ku też jest tanie , więc skille do G to będzie pestka. Najgorzej expi się do 35 , gdyż później masz bojowca , 2 skille na M (Ostrze i Zbrojka). Zagraj na s 7 tam jest spoko. Wbijesz w około 2-3 miechy max , jeśli będziesz szybko załatwiał wszystko.

Opublikowano

Polecam Bodego na expa spokojnie wbijesz ten 70 lvl szybciej niż jaka kolwiek postacią chyba że wp ;) Do pvp jest super na każdym poziomie. więc polecam Ci Bodego bo to na prawdę najlepsza postać

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Jak nie body to sura Wp ale on jest cienki w pvp, więc kolejną postacią może być ninja dagger, exp nie jest szybki ale dobre pvp. Jak będziesz grać z kolegą to szybko skile wbijecie bo pewnie ktoś zawsze będzie wchodził na postać i czytał KU. Do tego exp też razem nie będzie taki wolny.

A serwer to Agronas. :)

Opublikowano

2xUp

Pisalem ze nie Body bo zbyt popularny :P

@Top

Chce zeby bylo dosc sporo osob gralo na tym serwerze.

Opublikowano

Powiem że z takimi itemkami jakimi masz na s26 oplacaloby sie zrobić Sure WP , albo jeśli Body CI nie pasuje to Dagger , gdy ma nawet średnie eq radzi sobie dobrze w pvp , co do expa to do 45 można lurować a potem marmurki w v2 , 300sm ? zostaw je na przepustki do v2, ku nie są takie drogie wiec czytac je można codziennie . Sura WP tanie ku , w miare tanie eq , super postac do expa , słaba postać do pvp :) Ludzie którzy mowią że ten WP Jest taki pro to neich zawalczy z daggerem np albo archerem , ludzie wp jest dobry tylko na szamana smoka i bodego przez rozpro . Rozpro jest ogólnei słabym skillem który nie przyda sie w expie wiec idzie sie w niego jako ostatni , a wbicie tego 86 lv np żeby mieć 5 x m to na pewno dużo czasu zajmie .

Jak nie s26 , to może s25 , s8 , s3 ? :) Wybór należy do Ciebie ,poniewaz ceny na każdym serwerze s1-s25 są identyczne:)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...