Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Problem z Warrockiem.

Kaufik14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z odpaleniem warrocka. Na poczatku nie chcial mi sie zaladowac HS wiec go zaktualizowalem, nic nie dalo. Od nowa zainstalowalem odpalam warrocka i nie chce mi sie pokazac Game Start( Caly czas jest szary, nie chce sie podswietlic), czekanie tez nic nie daje czekalem okolo godziny i nic. Co polecacie zrobic ?

Opublikowano

Polecam wkleić ten plik do folderu głównego gry i poprzez niego odpalić WarRock'a

Plik:

http://www.mediafire.com/?e3uvt91mx7oaw38

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=152ceb16d567e5480b1b3671521762121cede6e6db3af2aeda6d49722b589d9b-1325240128

# niżej

nic nie dało, czyli co?

32354141673387527780.png

Opublikowano

Radzę wyłączyć antywirusa i zaporę windowsa i zainstalować warrocka od nowa ponieważ antywirus i zapora mogły blokować pliki wr.

Najlepiej pobierz warrock z innego źródła,ale ze strony warrocka.

1393619387-U339575.png

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Radze nie robić tematów bo tak się czasem robi na następny dzień lub za kilka godzin będzie wszystko OK. Dużo ludzi na świecie to ma ponieważ rozmawiałem z kolegą a on bardzo dobry jest z Angielskiego i prawie na każdym roomie pisali, że sa problemy z WarRockiem sam miałem przez 2 godziny problemy z odpaleniem i samo przeszło.

Opublikowano

chya kurwa u ciebie u mnie juz 3 dnie nie dziala !!! pul muzgu i nie pierdol mi ze samo przejdziee bo chuj wiesz!!!

przepraszam za slownictwo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...