Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Play4s pytanko male

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Gram tam , ale nie probowalem tego . Ale mysle , ze kazdy to ma , specjalnie to zrobili , zebysmy sobie nie :"przelewali" tego .

Opublikowano

to tak nie dziala,ze sie robi kilka kont i sie kk dostaje... mozna zrobic duzo kont ,ale kk sie bedzie sie dostawac tylko na tym pierwszym. Jak chcecie miec kk to trzeba sie logowac minimum co 12godzin na play4s i na votes... i sie ma przez caly dzien 12k ,sa tez inne sposoby na kk ,ale ja ich nie znam

Pomocnik
Opublikowano

Nom mi też zadziałala . Ale teraz cos nie wchodzi ; p

Teraz czekać , myślę , że rano wstane a tu cyk 4 story ♥

Opublikowano

mam taki bład:

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>

<system.web>

<customErrors mode="Off"/>

</system.web>

</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>

<system.web>

<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>

</system.web>

</configuration>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...