Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie) Przy włączeniu NFS World przestaje działać internet.

FeFnusoowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie ... Dzisiaj rano sobie grałam ok. 30 minut i nagle przestaje mi działać internet... ok pomyślałam, że to przypadek (nieraz mi się nagle wyłączał). Dobra po 5 minutach wszystko dobrze działa włączam NFS World i znowu to samo. o.O Po ponownej próbie jest tak samo. A np teraz siedze na mpc forum i nic sie nie dzieje. Czy coś mi blokuje dostęp do sieci jak włączam NFS ? Proszę o pomoc.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Tak się dzieje dlatego żę system np. win7 optymalizuje system aby gra chodziła jak najszybciej (jest internet wolny albo w ogóle nie ma) robią też tak niektóre programy, np. TuneUp Utilities i Game Booster one również zmieniają wygląd pasków na standardowe.

Pozdro.

Też tak miałem jak minimalizowałem worlda to w tedy w firefoxie neta nie miałem, a jak wyłączyłem to normalnie już był gdy przywrócił standarodowy stan systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...