Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Wszystkie działające hacki do 4$tory PL !

Hurkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o linki do wszystkich działających na dzień dzisiejszy hacków do gry 4Story. Z góry dziękuję. Za działające hacki będą nagradzane + lub - kto co woli ( dzienny limit ) .

Hacki na 32Bit-y bym oczekiwał .

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję z góry :)

18706.png
Opublikowano

Ehh, kolejni cheaterzy. Weź dziecko, idź sobie na Moraye i poexp a nie szukasz cheatów.

Aby zobaczyć opis kliknij Spoilera !!

Życie to bułka z dżemem, jak coś nie pasi to robisz nową.

Nazywam się...

GhostE

Elitarny członek do spraw specjalnych.

S.Z.K.O.Ł.A - SPECJALNY ZAKŁAD KARNO - OPIEKUŃCZY ŁĄCZĄCY ANALFABETÓW

Szkoła to też CS.

Dyrektor - HeadAdmin

Nauczyciel - Admin

Uczniowie - Gracze

Ściągi - Cheaty

Klasy - Serwery

Dzwonek - zmiana mapy.

Opublikowano

nie prosze o komentowanie , tylko o pomoc. te forum chyba jest od tego . . . . wiec jak nie masz zamiaru pomoc to proszę żebyś się nie udzielał. dziękuję

18706.png
Opublikowano

Ale jak widzisz multi player cheats forum i pomoc w znalezieniu cheatow i zrobieniu wiec nie udzielaj sie :)

Nie moze znalesc to sie pyta

smiech.gif
Opublikowano

Działa jeden, ale nie wiem czy go wstawić bo jak ostatnio wstawiłem np multi kill z niemieckiej strony to kilka dni później widziałem paru debili bawiących się tym na td

No i jeszcze jest TomW który od razu doniesie do swojego ukochanego supportu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Działa jeden, ale nie wiem czy go wstawić bo jak ostatnio wstawiłem np multi kill z niemieckiej strony to kilka dni później widziałem paru debili bawiących się tym na td

zawsze możesz na pw rozesłać ;)

a cóż ciekawego dorwałeś ?

Opublikowano

To ja bym po prosił na PriV żebyś wysłał jak byś mógł xD będę bardzo wdzięczny. Odwdzięczę się "Lajkami" jak będziesz chciał

18706.png
Opublikowano

To ja bym po prosił na PriV żebyś wysłał jak byś mógł xD będę bardzo wdzięczny. Odwdzięczę się "Lajkami" jak będziesz chciał

ja też jak można tylko niewiem coto są te lajki więc chya tego czegoś nie zroie;D z góry dziękuje;D!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ehh, kolejni cheaterzy. Weź dziecko, idź sobie na Moraye i poexp a nie szukasz cheatów.

mogłeś darować sobie taki komentarz, przyszłeś sobie nabić posta ?, jesteś rozkojarzony to jest dział o hackach tak samo jak forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...