Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Life teaker a główne konto.

Sm0k69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem :D

Mam do was następujące pytanko.Mam dość dobre konto ( Major5 ze sporą ilością permów ),ale z GP na nim nędznie ;P.

I chciałbym sobie na sobotę kupić GA i pofarmić troszkę z kolegą na LMS,jednak będę to robił na tym samym kompie,na którym gram Majorem.I tutaj pojawia się moje pytanie.Czy jeśli podczas nabijania GP, w tym samym czasie zaloguję się głównym kontem na drugim komputerze,zniweluje to ryzyko zbanowania głównego konta?Dodam może jeszcze,że chcę sobie giftnąć USP Tactical na perma :)

Z góry dziękuję za odpowiedź

boyka.jpg

Specjalista
Opublikowano

raczej dostaniesz bana, udowodnią Ci powiązanie, a jak Ci zbanują te konto hackerskie to banują wszystkie acc powiązane

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

raczej dostaniesz bana, udowodnią Ci powiązanie, a jak Ci zbanują te konto hackerskie to banują wszystkie acc powiązane

No dobra,ale oprócz siebie chcę tez giftnąć dla różnych osób ( np dla kolegi również Usp Tactical na perma ) i dla kilkudziesięciu przypadkowych spece,gray keye itp.to co,pobanują wszystkich?

boyka.jpg

Opublikowano

raczej wątpie ... ale ... za takie cos jak lifeteaker .. mogą zbanować Ci wszystkie konta wychodzące z jednego IP ... NA twoim miejscu ... ja bym nie ryzykował .. ale .. życie jest złożone z ryzyka ^^

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

To po co się pytasz jak już tak robiłeś?

Bo robiłem to jakieś 3-4 miechy temu,a wtedy nexon dawał bany praktycznie TYLKO na acc.Mało kto dostawał na wszystkie konta,stąd moje pytanie

boyka.jpg

Opublikowano

To Ci odpowiedziałęm .. !!! czytaj ze zrozumieniem .. jak z tym samym ip .. masz wszystki konta ...ni chuja zebys dostał bana na jedno .. jeszcze do tego idzie gift z shakowanego zarobku ... -.-

jak byś nie mógł ... spędzić dnia na Qarach .. na luzie 20 k jest -.-

a po za tym ze jeszcze nie dostałeś bana w ciągu 3-4 miechów .. to jeszcze nic straconego ... ja po pół roku .. dostałem .. i zostało to udowodnione -.-

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

To Ci odpowiedziałęm .. !!! czytaj ze zrozumieniem .. jak z tym samym ip .. masz wszystki konta ...ni chuja zebys dostał bana na jedno .. jeszcze do tego idzie gift z shakowanego zarobku ... -.-

jak byś nie mógł ... spędzić dnia na Qarach .. na luzie 20 k jest -.-

a po za tym ze jeszcze nie dostałeś bana w ciągu 3-4 miechów .. to jeszcze nic straconego ... ja po pół roku .. dostałem .. i zostało to udowodnione -.-

Czyli z tego co zrozumiałem,tak czy siak,dostanę bana na IP / Płytę główną tak?

boyka.jpg

Opublikowano

Dokładnie. Ja dostałem bana na wszystkie konta (włącznie z głównym) + ban na płytę główną.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...