Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka profeska lepsza...

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przerzuciłem się z pl"a na priva jakim jest Atlanticamt2.

Mam tam 140 lvl body. Biolog zrobiony ?^^

Zaczołem grać wojem (i chyba to był błąd ^^, ale i tak go lubie) eq oprócz hełmu mam all epicke ^^

Teraz grając bodym kłade nawet 197 surke 177 ninja (serio) , z wojem jest troche trudniej max 20 lvl więcewj od mojego..

Niestety zrobić tam hwanga to cód miód i orzeszki ;D Mam zbroje zła +9 bd i kilka mieczy.

Mój problem polega na tym że nie wiem jaką profk wziąźć do pvp.

Mam tam broń 2 ręczną na 120 lvl i 1ręcznom na 120 lvl (obydwie po pvp) i tą 2 ręcznom zadaje o kilka k większe dmg niż 1ręką.

Wniosek z tego że ludzie mało robią eq na 2 ręke.

Hwanga może zdobęde w przeciągu tygodnia - dwóch i broń na 150 lvl może dziś kupie.

Czym lepiej tam śmigać z aurą czy z silnym ?

Mi lepiej sie z aurą wali bo jest taki dynamiczny i enegiczny -,-

A waszym zdaniem ?

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

dokładnie body jest szybszy i ma zwiększony atak dzieki aurze i wlasnie to jest dobra postać do pvp jak i do exp

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Jeśli chodzi na pvp grałem na pl bodym i nigdy w życiu bym nie zamienił go na mentala, silne do pvp jest nawet nie za dobre bo jak trafimy na kogoś kto ma z 40%przeszywki to jest po nas:)

Natomiast jedynym atutem mentala jest tak jak napisał up duchowe uderzenie z którego można powalić przeciwnika...

Ale jak zbudujesz dobry build to mental do bodego się umywa... :)

Pcimiu

Pomogłem?

Jak tak to kliknij ,,Lubię to!" :)

Opublikowano

Body jest lepszy od mentala poniewaz bodym mozesz wiecej razy trafic z skilli a mentalem nie . Mental nie trafi np duchowym , walnieciem . Wiec lepszy body . Jezeli chodzi o pvp to zrob sobie wiecej na woja i sily wtedy dobrze bedziesz walil .

sygnaa.png

Opublikowano

Silne Ciało = więcej deffa = zabójcza przeszyfka.

Do pvp jak najbardziej Body.. Wystarczy szarza + kilka hitów i po mentalu.

A jak zna się dobrą taktykę, nie że uciekasz.. To mental ma pudło duchowym

I gówno co ci zrobi potem.. proste.

Ale kto jak lubi ;]

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Właśnie w mentalu to duchowe jest megga proo ^^ ale można nie trafić

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Opublikowano

body nie ma nic dobrego do pvp

co z tego ze aura zwiekszy dgm hitow a berek ich szybkosc jak nimy i tak nie trafi (jak bedzie walczyl z dobrym przeciwnikiem)

skille ofensyfne tez mozna dosc latwo uniknac

mental ma jeden dobry skill do pvp czyli uderzenie miecza i dlatego wlasnie jego polecam

860331433165800174608.png

Opublikowano

Mało wiesz @UPku dodali roski zielone na magie .

Opublikowano

Ale posłodziliście bodemu...

A zróbcie tak ktoś postać do testu i swoją postacią, najpierw body walnijcie mu z wirka.. potem na mentala i z duchowego. (oczywiście z tym samym eq) mental z duchowego wali ok. 2x więcej niż body z wira... Body to dobra postać być może do expa, ale mental do pvp i nic tego nie zmieni.

Dziękuję, dobranoc ;)

maarius.png

Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. :D

Opublikowano

Dodam że pro gracze mają +50k pż ^^

Nie chce pokonywać jakiś noobów co grać nie umieją

Opublikowano

Ja bym wybrał mentala i po prostu nie używał silnego w pvp, rzucasz uderzenie miecza, jak omdli to podbiegasz, duchowe walnięcie butek i po przeciwniku :D Oczywiście przy dobrej broni do pvp i full ludzi.

kuzyk2.png
Opublikowano

Wojownik Body - Berserk daje Ci możliwość dosłownego siekania przeciwników. Dobrze - Mental ma duchowe ale gdy Body dopracuje Berka to Duchowe nie ma prawa wejść bo po prostu postać nie wstanie. Polecam Wojownika Body.

Opublikowano

silne ciało jest dobre do expienia w pvp nic nie daje ja bym grał wojem body bo jest szybszy ;-) do pvp

W pvp nie przewracasz się np.w pvp z bodym który cię leje

@Topic

Ja najbardziej polecam wojownika bodego aura jest lepszym skilem niż silne zwłaszcza że są zbroje Hwang a nawet lepsze

Więc po co mieć po 2k defa jak lepiej mieć mniej tej obrony a szybciej wybijać moby i lepiej expić

Po za tym body jest o wiele lepszą postacią do pvp niż mental :) Zostań przy Bodym

NIE MA

Opublikowano

Najlepiej body - Szybki + Aura

Tylko nie wbijaj berka na P - niech zostanie na G1

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

UP tam od razu masz skile na P ^^ a ku tam jedynie dropnać możesz. Ale praktycznie nie leci wogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...