Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts na sluchawkach muzyka w glosnikach

patrycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie a mianowicie jak zrobic zeby muzyka byla w glosnikach (mam laptopa)a ts czy co tam chce w sluchawkach bo aktualnie czesc jest tu a czesc tu ale nie tak jak bym chcial.

Opublikowano

musisz mieć specjalne sterowniki do karty dźwiękowej + oprogramowanie.

Możesz je znaleźć na stronie producenta;)

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

ciekawe jak skoro w laptopie mechanicznie po włożeniu jacka do gniazdka odłączane są głośniki! myśl człowieku nim palniesz bzdurę

dla laptopa to tylko druga karta dźwiękowa na USB

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ciekawe jak skoro w laptopie mechanicznie po włożeniu jacka do gniazdka odłączane są głośniki! myśl człowieku nim palniesz bzdurę

dla laptopa to tylko druga karta dźwiękowa na USB

ahahaha mechanicznie ahahhaa, to ciekawe jakim cudem mam dzwiek i z glosnikow i na sluchawkach, oczywiscie nie z tych samych rzeczy tylko np ts na sluchawkach muzyka na glosniakch. Nie wiem co ci sie mechanicznie wylacza ale mi nic, od razu mowie ze chodzi mi o te glosniki wbudowane w laptopa nie takie osobne :P.

Opublikowano

ahahaha mechanicznie ahahhaa to ciekawe jakim cudem mam dzwiek i z glosnikow i na sluchawkach oczywiscie nie z tych samych rzeczy tylko np ts na sluchawkach muzyka na glosniakch nie wiem co ci sie mechanicznie wylacza ale mi nic od razu mowie ze chodzi mi o te glosniki wbudowane w laptopa nie takie osobne :P

UŻYWAJ ,Kurwa przecinków ,bo ci wypierdolę.

Zrozumieć się nic ,kurwa,nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...