Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Update

SamFlynN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj został wypuszczony nowy update, mianowicie:

CvyF9K.jpg

Od teraz: Mortar strike booster będzie zadawał mniej obrażeń, mniej rakiet będzie spadało i mniejszy będzie zasięg wybuchu

Mortar strike będzie się ładował trochę dłużej na 5 poziomie(o 40sec dłużej)

Bronie +3 zostaną ulepszone i będą zadawały więcej DMG, będą też miały więcej ammo

Rakiety RPG od mechanika nadal będą zadawały więcej DMG, ale zostanie obniżony zasięg wybuchu rakiety jeśli zakupimy boostera

Takie info robione z nudów dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą ;)

Opublikowano

nom z logicznego punktu myślenia pewnie tak, ale oni chca doprowadzić do tego aby każda klasa byla stosunkowo podobna do innych wiec ja sie im w sumie nie dziwie ;)

Opublikowano

W sumie mechanik też wkurwiał nie jeden raz ;D

Latał ci z rpg i bez przymierzania ded...

Strike to inna sprawa, wcześniej z boosterem ja rozwalałem czołga, a nawet raz udało mi się rozjebać heli, jak wleciał w pole rażenia xD

OndteAw.png
Opublikowano

wcześniej z boostem to była zabawa, bo każdy się srał, że cziter :D 80/1 w statach na basbra miałem :O nie wiem jak wygląda teraz Mortar strike :D

Na karkand to po prostu sieczka z MS boosterem, nie dość, że możesz rozpierdolić czołg, APC i PC(personal carrier) za jednym zamachem, to jeszcze połowę drużyny rozpierdolić w siwy mak :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...