Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]"LEW"

gamecos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się zapytać czy opłaca się kupić lwa . nie posiadam karty kredytowej ... ani konta w banku . i chce się zapytać jak mogę go kupić . bo sms drogo '',..,"

Opublikowano

a masz gdzies blisko sklep zabke? Jak tak to w zabce najszybciej bo w pare minut. Z tego co wiem to oplaca sie kupowac lwa bo duzo sie nim zarabia. Jutro sam go kupie wiec bede mogl cos na ten temat powiedzieć.

Opublikowano

Lwem się zarabia bardzo dużo przy czym jest bardzo tani w naprawie około 6-8 tyś cały czołg. Opłaca się go kupić. Ale osobiścię nie kupię nigdy żadnego czołgu premium bo dla mnie to strata pieniędzy. Pozdrawiam

signature.png

Opublikowano

Moze i jest taki temat lecz nie znalazlem lub mi sie nie chcialo, ale mam pytnie z innej beczki.

O co chodzi z grindem T-34 i jaki prem tank?

Opublikowano

T34 nie T-34! Czemu każdy myśli, ze tu chodzi o ten ruski czołg :)

T34 ma być w 7.2 czołgiem premium. Patch ten wejdzie za 1-2 miesiące (ew. 4)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja mam LWA jest za****sty kupuj go stary!

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

No tylko przemyśl, bo on kosztuje ~200zł. Może i zarabia szybko, ale czy wart jest swojej ceny ;)? Ja zarobiłem sobie Hummel'a i zarabia te 10-25k bez premium. Osobiście nie zamierzam kupować premium czołgów za kasę, ale T34 za jakiś miesiąc tak na zapas zrobię ;d

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...