Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dziwny Drop hack

MrSigan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie otóż na bo pojawiły się drophacki które tylko stoją i cały łup zgarniają do nie są hińskie boty polskie nicki mają czy link do tego znajduje sie na mpc?

alvinj.png

Opublikowano

www.metin2mod.tk ... masz metin sf 2012 albo 2011 pobierasz zalezy czy na pvia czy pl tu masz na PL :http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html ( zainstaluj to do ztorentowanego metin2 pl ) a tu na priva http://www.metin2mod.tk/ml2010sf.html terz wklej do metin2 pl zapczowanego i torentowanego :) i tam masz sh dh gost auto pot itp ...

Opublikowano

Nie rozumiecie to nie jest zwykły drop hack oni stoją i jak cos dropnie to drgnął i dropu niema mają jakiś zasieg ogarniczony

alvinj.png

Opublikowano

Nie rozumiecie to nie jest zwykły drop hack oni stoją i jak cos dropnie to drgnął i dropu niema mają jakiś zasieg ogarniczony

Właśnie tak działa drop hack tylko najczęściej musisz być z kimś w pt i możesz np. ustawić takiego bota nawet w m1 i jak ktoś wywali coś dla szpanu (są tacy ludzie) to od razu zbiera i masz to w eq.

Tak samo jest z dropem wystarczy że ustaniesz niedaleko kogoś kto np. bije metka i to zabiera drop.

NIE MA

Opublikowano

drop hack działa tak że musisz najechać myszką i być w pt i ma mały zasięg natomiast te boty co ja widziałem mają pt stoją w miejscu nie muszą najezdzac myszką i maja duzy zasieg

alvinj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...