Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sejuani - warto ją kupić?

Kitzekeldar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od środy wszedł nowy update z bohaterką Sejuani. I moje pytanie brzmi: Czy opłaca się ją kupić? Jeśli TAK to proszę o prosty build (w co iść). Z góry dzięki za odpowiedź ;)

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Hmm Sejuani. Na pewno opłaca się kupić gdy lubisz grać tankami Które mają dużo efektów kontroli Tłumu.(Stuny,Slowy...)

Powiem tak. Najlepsza jest pod tanka.Jej Ulti poprostu wymiata.Ma dużo czarów na celowanie więc może być troche trudno ją ogarnąć.

Build : Latarnia (Jak nie idziesz na jungle to możesz sobię ją odpuścić ale i tak polecam)

Warmong(Komu sie nie przyda HP?)

Sunfire Cape(Dodatkowy DMG + W )

Atma(Jak masz dużo HP to czemu i Nie AD?)

Merkuriale(Żeby Efekty kontroli tłumu szybciej schodziły)

<Na ostatni Item Polecam Frozen Mallet lub Force of Nature> - Oczywiście jeżeli w przeciwnym teamie jest dużo ad to Thornmail. =)

Opublikowano

Ja właśnie kupiłem Sejuani i nie żałuje wydanych RP. Co do bulidu polecam obejrzeć "Champion spotlight", ponieważ Phreak tworzy super bulidy :)

Pozdrawiam.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Nie znam tej postaci grałem raz na dominionie leblanc i ona byla w przeciwnym teamie na 6 lvl schodila na combo ale gdy zrobila eq to trzeba bylo sie pomeczyc

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

op od samego poczatku <.< na bocie bylem z talonem (mielismy 3/4 lvl) sejuani byla sama bo 1 wybilismy wtedy kiedy sej podeszla do naszej wiezy zgankowalismy ja ale to jej zupelnie nic nie zrobilo =.= bilismy ja tak do jej wiezy a zycia jej nie brakowalo. w dodatku ten stun...

Opublikowano

Wali mnie co to jest ma 0 dmg jak mowilem wkurwia jedynie slowami i do niczego sie nie nadajae tylko te ulti jakos daje rade a reszta to kompletne zero, riotowi sie nudzi nie wiedza jakie postacei zrobic niedlugo to kurwa hippopotam wyjdzie .............

ZA MATECZKĘ ROSJE!

Opublikowano

@up robi dmg jak sie umie nia grac pod brushera jak idzie w ad nie da sie jej uciec bez flasha lub innego czaru

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Hue hue, kocham grac z tym poniaczem <3 <3 Takie staty można wycisnąć jak jest w enemy;D Z kolegą na pierwszy ogień szła ona-free kill. A tak jak 2x Up powiedział, tylko ult daje rade;D

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Nie od umiejetnosci gracza poprostu to jest postac zalosna thats all ulti dobre na jakiegos ganka a tak ta swinie to powinni na hippopotama zmienic

ZA MATECZKĘ ROSJE!

Opublikowano

To jest tylko kolejna postać która ma ma wkurwiać graczy taka prawda. Ulti no co prawda jest fajne i te slowy... ale wystarczy zachować od niej dystans i wchodzic do walkli kiedy ma sie pewność że żaden teammate nie spenia i nie ucieknie, bo dobijanie dla druzyny w której jest sej to formalność. Ja jestem zdania, że nie ma szału, mogli dać jej sensowniejsze koefy. Ot baba na dziku.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad kupnem jej za IP.

Jak dla mnie to wydaje się spoko, ale nie grałem więc nie chce oceniać z góry.

League of Legends

Opublikowano

Jako jungler nawet daje radę. Dobre ganki ma. Jak enemy nie ma flasha to nie ucieknie, a nawet z nim będzie mu ciężko.

A co do dmg. Gdyby to był nuker + w dodatku takie cc jakie ma teraz to byłby zbyt przesadzony.

Chociaż może lekki boost do bazowego dmg skilli by nie zaszkodził.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Na początku myślałem, że Sejuani to będzie OP shit, ale się myliłem...

Grałem kilkanaście gier przeciwko Sejuani, ale jedyne co ta postać może, to zdenerwować slowem i ultem.

AD Carry z Cleanse'm ma w 4 literkach wszystkie umiejętności Sejuani, bo po rzuceniu przez nią ulti używa się cleanse'a i kasuje wszystko.

Ni to tank, ni to carry, co to jest? Jedyne do czego się nadaje to jungla.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Postać super, grałem pare godzin temu przeciwko Sejuani, to biliśmy ją we 3 , i było bardzo ciężko, a jednego z nas ubiła, a nas dwóch ledwo... 4 k hp i niezniszczalna.

slepymnich.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano

ehh... kolejny temat z serii czy warto... nie rozumiem poco piszecie takie gowno na mpc tutaj ludzie dziela sie na 2 grupy:albo dobrze graja i ich gowno cos takiego obchodzi lub tez gowno umia i chca sie prezentowac ludzia i dawac im gowniane rady typu "nie kupuj tego shitu strata kasy moj tata kupil i nie umial grac !!!" tak naprawde kazda postac jest na swoj sposob dobra i nie kazda musi zabijac zeby wygrac a sejuani zwlaszcza nalezy do tych lepszych junglerow moim zdaniem jest bardzo przydatna, twarda i ma dobre cc (ganki tez nie wychodza najgorzej - jesli sie potrafi grac) wiec uspokujcie sie ludzie i grajcie duzo to moze kiedys wyskillujecie jakies tam umiejetnosci >_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...