Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wymagania.

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam

Procesor: AMD athlon 64 x2 Dual Core 4200+ 2.20 Ghz RAM: 2 gb karta graficzna: NIVIDIA 8400 GS series 512. A gra na najniższych detalach sprawia wrażenie nie chodzącej plynie a pozatym na menadzeru zadań ma on ok 1 000 000k pamięci a call of duty zużywa jakieś 400 000k. WTF

Opublikowano

Na win7 komputer przeznacza koło 1,5gb ramu na utrzymanie go bez spowolnień na kompie ;) dlatego ja przeszedłem na win XP i teraz gram bez przecinek, kiedy miałem win7 wchodziłem do heli to miałem stop klatkę :D

Zobacz ile ramu twój komputer ma wolnego? :D

KSQtvC.jpg

Opublikowano

Możesz przeinstalować na win XP, dokupić ramu, wyczyścić trochę dysk C(zrobić formata) żeby lepiej ci chodziło, bo powiedz szczerze, kiedy ostatni raz robiłeś formata? pewnie masz nainstalowane programy i gry które połykają megabajty jak cukierki :D

Opublikowano

To było ze 3 miechy temu. Gry mam takie: cod mw2, 3x metin2, wolfteam, GTA MP, 2x CS, COD BO. Programy takie podstawowe wydaje mi sie ze nie mam nasrane na dysku. No nic trudne będe musiał grac tak dzieki wielkie ci.

Opublikowano

możesz jeszcze spróbować (jesli masz szybkiego pendriva lub kartę pamięci) ustawic opcje "ready boost". Wiele nie pomoze ale powinno działać bez ścin :) u mnie na drugim kompie tak mam i różnica byla ogromna :D. Oczywiście przeinstalowanie na XP tez jest bardzo dobrym rozwiązaniem, lecz jesli bardzo chcesz mniec win 7 polecam opcje ready boost lub możesz sie pobawić i sciagnac okrojona wersje win 7 ktora pobiera zdecydowanie mniej ranu :)

Opublikowano

to jest troche bez sensu :D jak mu nie bedzie cielo?? napisałeś "komputer będzie myślał ze battlefield ma mniejsze wymagania" no i co z tego, to gra potrzebuje odpowiednich wymagan a nawet jakby komputer "myslal" ze ma mniejsze wymagania to to nic nie zmieni bo battlefield będzie pobierał zasoby komputera tak jak do tej pory.... nie rozumiem twojej teorii :D Soryy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...