Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serw wybrać?

Xeos01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się na jakim serwerze grać.

Na s8 (Onyks) czy s26 (Solar)

Na Onyksie (s8):

-Będę grac od początku

-Mam jakieś 4 trutki +0

-Parę kk

Na Solarze (s26):

-Od początku

-Ribek +5

-Parę kamoli

Na podstawie tych rzeczy proszę aby ktoś powiedział mi który serwer wybrać. Na jakim szybciej wbije 75lvl, łatwiej wbije skille i zarobie na skille. Like leci za uzasadnienie (dobre) swojej wypowiedzi.

Opublikowano

Osobiście gram na onyksie lecz raczej polecał bym ci na solar masz wiecej warte żeczy tam ale będziesz mieć problem z expieniem bo pewnie będzie wszędzie zajęte.

Opublikowano

Osobiście polecam Solar, serwer powstał nie tak dawno. Ceny są przyzwoite. Możesz wymienić to EQ na Onyksie za EQ na Solarze.

2ujrvv8.png

Opublikowano

S26 , jest to nowy serwer , na razie są normalne ceny , spoko ludzie graja , atmosfera jest spoko, a ty jako takie eq na start już masz więc na pewno twój start nie będzie zły . Problem tylko w tym, ile te rzeczy na s26 będą jeszcze trwały ! No ale dodam że wbic lv 75 ? Może być problem ze spotami tutaj :) Do tego skille , ku są tanie ale duża część osób ma juz skille G/P przez IS . Wiec z tym może być cięzko .

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...