Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wolne patchowanie się gry. Czym spowodowane?

Kamko01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, iż jest nowy patch i mi sie ściąga najpierw 600 kb/s (mój net 6 mb/s), to myślę spoko, ale za minutę 15/30 kb/s! FTW!

1715362122.png

Co mogę zrobić? I raz tak mi się zdarza, a i widzę że kolega niżej też ma ten sam problem, jakieś problemy techniczne z ich strony?

wobqx.jpg
Opublikowano

Nie, nic nie pomogło i chyba nic nie pomoże ;/ to jakiś problem chyba z Neosu...... No to sb pograliśmy....

wobqx.jpg
Opublikowano

Mam podobny problem :D ale to juz od dłuższego czasu :D czy jest możliwość pobranie patchu z ich strony? ;/ ponieważ przez patcher idzie po 10-30 KB/s

Opublikowano

No tyle, że ja już go pobrałem i śmiga mi z 450+ pingiem, więc rewelki żadnej nie ma -,-, mam nadzieję że jak najszybciej to zostanie naprawione, ty też neostrada?

wobqx.jpg
Opublikowano

Nie wiem czy ma to z czymś zwiazek ale u mnie wczoraj pobierało z prędkością 10 KB/s a dzis dowiedziałem się, że wczoraj mieli w tp jakiś strajk dotyczący tej ustawy całej o której było niedawno dosyć głośno. Oczywiście nie wiem czy to znajdzie odbicie w rzeczywistości ale polecam uzbroić sie w cierpliwość i czekać.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Dziękujemy za informacje, pewnie dlateo z 6 mb/s neta przypier... mi 0.32.... No ale cóż może zaraz to się poprawi. Lock

@Edit

OMG już jest :) dziękuje za zebrane tu informacje, temat może iść do zamknięcia :) pozdrawiam!

wobqx.jpg
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...