Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Vk3601(H) czy Vk3001(P)

M1chaLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat który czołg wybrać.

Proszę o wasze opinie na temat tych pojazdów :D

Ps. Statystyki przeglądałem ale mi nic nie dały :)

Opublikowano

VK 3001 P jest szybki jesli ulepszysz silnik i ma niezle dzialo, szczególnie 88mm ale slaby pancerz.

Za to 3601H ma dobry pancerz,działo ale jest wolniejszy.

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

powiem tak zależy do czego potrzebna by iść dalej? czy do zarabiania kasy? ogólnie vk3601h jest lepsza więcej życia lepszy pancerz i wolna taka nie jest ja grałem bez silników i mi nie przeszkadzało a mam ją n elitarną. vk3001p to nie wiem jak sie zarazbia na niej w niedługiej przyszłości sie dowiem bo na vk3601 da się zarobić po 10k za przegraną i 20 za wygraną bez premki zwłaszcza z działem 88 wgryzasz się nawet w typy. vk....p na pewno szybsza i z gorszym pancerzem ale zarabia się pewnie tak samo. tylko potem mała różnica tygrys a tygrysP bez porównania

Opublikowano

Zależy czego chcesz w przyszłości-vk31p jest lepszy tylko w przypadku kiedy jesteś napalony na mausa lub któryś czołg między nimi.

vk36h daje możliwość wygodniejszego przejścia-masz możliwość przyjemnej drogi do medów i ht.

Opublikowano

Planuje iść w strone E-100, a do zarabiania kasy mam inne czołgi ;), ale dzięki za pomoc i czekam na kolejne opinie :D

Opublikowano

vk36H, jeśli idziesz do e100 nie ma sensu przedłużać drogi. W walce bezpośredniej z vk31p nie przegrałem grając 36h.

Opublikowano

Niepodważalnie wybierz VK3601(H), Ten czołg jest jednym z lepszych czołgów Tier 6 w grze :) Rekord expa za 1 bitwę mam własnie na nim :) No i w drzewku prowadzi do Medów niemieckich i do drzewka z tygrysami :) Tak więc bez wątpienia wybrał bym ten czołg :)

PS Nie czytałem innych komentarzy dlatego sorki za to, że napisałem część posta podobnie jak inni :)

Opublikowano

VK3601H

+

• Dobry pancerz
  • Dobre działo ( 88 mm )
  • Zarabia !

-

• Wolny

A VK3001P na odwrót :)

Ale mają takie same działa.

Opublikowano

VK3601H wolny? Herezja!

Toż to ma silnik 750 koni mechanicznych! Istna rakieta z niego jest + możliwość robienia piwotów to i zwrotność ma oszałamiającą. Jedyną jego wadą jest słaba penetracja, ale w końcu jest to czołg średni, który potrafi wymanewrować przeciwnika.

Zdecydowanie VK3601H jedyna różnica między nim a VK3001P jest taka, że jest lepiej opancerzony i krótszy, dzięki czemu nie zbiera takich batów w boczny. VK3001P jest naprawdę długi, bo w końcu ma dwa silniki.

Opublikowano

VK36h może nie jest szybszy ale zrywniejszy zarówno od 31p jak i pz4 [z załogą 100% każdy czołg pokazuje nowe oblicze ;]]. Braki penetracji nadrabiamy celnością, która w 88mm l56 i 75mm l70 stoi na przyzwoitym poziomie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...