Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Medieval City [1.1][Misje]

Abra*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o przeniesienie tematu do kosza.. kompa dzisiaj oddaje do naprawy i nie wiem za ile wróci, bo gościu mówił że ok. po feriach ale w 100% nie wie..

Opublikowano

Oczywiście nie umiesz sam wymyślać...

Może to z danymi i co jest pod nimi jest wymyślone od ciebie.. ale zapowiedź miałem wcześniej ogłosić tylko się nie mogłem zdecydować czy to ma być średniowiecze czy przyszłość.. Wybrałem średniowiecze gdyż jest to mój ulubiony klimat,, mapkę o charakterze "Przyszłościowym" już dawno mam zrobioną... ale uznałem że ona będzie na finał..

Opublikowano

nie wiem po jakiego h*** ten wątkek stawiałeś.

Postęp: Zakończono: 0% Czy to jakiś żart?!

Nie wiadomo nawet czy serwer powstanie a ty już go zapowiadasz.

Oczywiście życzę wszystkiego najlepszego w tworzeniu serwera, ale następnym razem zakładaj taki wątek jak będzie serwer na ukończeniu a nie...

Opublikowano

nie wiem po jakiego h*** ten wątkek stawiałeś.

Postęp: Zakończono: 0% Czy to jakiś żart?!

Nie wiadomo nawet czy serwer powstanie a ty już go zapowiadasz.

Oczywiście życzę wszystkiego najlepszego w tworzeniu serwera, ale następnym razem zakładaj taki wątek jak będzie serwer na ukończeniu a nie...

Weź mnie człowieku nie rozbawiaj.... ty weź się naucz czytać. To nie będzie serwer a mapa z miastami średniowiecznymi. I tak powstanie. Skoro napisałem że mapa o charakterze "Przyszłościowym" ma być na finał to dotrzymam obietnicy...

Opublikowano

@UP To jest mapa, nie serwer... Czytamy... Coś mi się nie widzi, wątpie czy to wypali. 0%? Nie lepiej dokończyć i dopiero wtedy wystawić. BigStory oraz KingDom rozwalą system.

Opublikowano

Bo nie wiem czy znaleziony teren można uznać za zakończony %.. Dlatego jest 0%.. Mam również kawałek muru wybudowany ale to i tak za mało aby dać to przynajmniej 1%...

Opublikowano

Bardzo przepraszam, proszę o przeniesienie tematu do "Minecraft". Pomyliłem działy... mój błąd..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...